Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Video: Goed uitgewerkt iOS 7 concept

Door op

In deze goed uitgewerkte video krijg je interessante nieuwe functies te zien voor iOS 7 die Apple mogelijk in de aankomende update voor het iPhone-besturingssysteem kan stoppen. Wat er daadwerkelijk allemaal inkomt, weten we waarschijnlijk pas na Apples WWDC.

Video: App voor Philips Hue krijgt grote update

Door op

De Philips Hue-app heeft dinsdag zijn eerste grote update gekregen. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om je Hue-lampen te laten reageren op de locatie van de gebruikers, notificaties van je telefoon en zelfs de veranderingen in het weer. Philips toont de nieuwe mogelijkheden in deze video.

Handige sneltoetsen in BlackBerry 10

Door op

De BlackBerry Q10 en Q5 zijn de eerste twee BlackBerry 10-smartphones die weer een daadwerkelijk toetsenbord hebben. Op dit toetsenbord zitten natuurlijk handige sneltoetsen. Wat handige shortcuts die je misschien nog niet kent.

5 functies van de iPhone die je misschien nog niet kent

Door op

Apples iPhone staat erom bekend dat het een intuïtieve telefoon is om te gebruiken. Alles wat je nodig hebt, is meestal een veeg of tik van je verwijderd. Toch zitten er veel handigheidjes in het besturingssysteem van Apple die vast niet iedereen heeft gevonden. 5 dingen die je misschien nog niet wist over iOS 6.