Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Mini-telefoons steeds minder populair’

Door op

Hoewel er in Nederland nog steeds interesse lijkt te zijn in mini-telefoons, lijkt de populariteit van deze goedkope en mindere versies van de toptoestellen van fabrikanten als Samsung en LG af te nemen. Dat melden Taiwanese bronnen die betrokken zijn van de toelevering van de toestellen.

Bezitter verbrande Galaxy S4 krijgt nieuw toestel van HTC

Door op

De Amerikaanse bezitter van een in de fik gevolgen Galaxy S4 heeft van HTC een gloednieuwe HTC One M8 gekregen. Het enige dat de eigenaar hoefde te beloven, is dat als hij de Galaxy S4 terug zou krijgen het toestel zou doneren aan een goed doel of verkopen en het geld eveneens aan een goed doel geven.

Top 3: beste goedkope smartphones met Android

Door op

Goedkope smartphones met Android worden steeds populairder en dat hebben Samsung, Huawei en Motorola goed in de gaten. De fabrikanten brengen dan ook geregeld goedkopere varianten uit van hun vlaggenschipmodellen, die vaak honderden euro’s goedkoper zijn. Maar voor welk toestel kun je het beste gaan? Wij lichten er 3 uit!

‘Nieuw beeldmateriaal toont Galaxy S5 met metalen behuizing’

Door op

In een aantal foto’s en video’s is mogelijk de Galaxy S5 Prime te zien, de metalen versie van Samsungs vlaggenschip die in ontwikkeling zou zijn. De Prime zou een meer degelijke behuizing krijgen en beschikken over een QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarnaast zou er een snellere Exynos-chip van Samsung aan boord zijn.