Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung lanceert langverwacht toptoestel Galaxy S5 in Nederland

Door op

Samsung heeft vrijdag de langverwachte en nu al enorm populaire Galaxy S5 op de Nederlandse markt gelanceerd. Het nieuwe vlaggenschip is zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Een abonnement met een gratis Galaxy S5 kost in eerste instantie tussen de 40 en 70 euro. Wil je de Galaxy S5 kopen als los toestel? Dan moet je 699 euro neertellen.

BlackBerry verbreekt banden met T-Mobile in VS na conflict

Door op

BlackBerry gaat zijn licentie met de Amerikaanse T-Mobile niet verlengen in navolging van een conflict dat beide partijen eerder dit jaar met elkaar hadden. Dat heeft de telefoonfabrikant woensdag bekendgemaakt. De licentie van T-Mobile om Blackberry-toestellen te verkopen verloopt op 25 april, dus over drie weken.

Nokia overname door Microsoft in april definitief

Door op

Microsoft neemt volgende maand in april de resterende, grote afdelingen van Nokia definitief over. Daarmee moet de overname, die in september werd bekendgemaakt, na maanden voltooid zijn. Aanvankelijk zou de overname in het eerste kwartaal al gebeurd moeten zijn, maar door de invloed van mededingingsautoriteiten is de overname uitgesteld.