Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk alle 162 posts

Alle 162 posts van Gijs Ettes

‘Mini-telefoons steeds minder populair’

Door op

Hoewel er in Nederland nog steeds interesse lijkt te zijn in mini-telefoons, lijkt de populariteit van deze goedkope en mindere versies van de toptoestellen van fabrikanten als Samsung en LG af te nemen. Dat melden Taiwanese bronnen die betrokken zijn van de toelevering van de toestellen.

‘Nieuw beeldmateriaal toont Galaxy S5 met metalen behuizing’

Door op

In een aantal foto's en video's is mogelijk de Galaxy S5 Prime te zien, de metalen versie van Samsungs vlaggenschip die in ontwikkeling zou zijn. De Prime zou een meer degelijke behuizing krijgen en beschikken over een QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarnaast zou er een snellere Exynos-chip van Samsung aan boord zijn.