Sim only abonnement vergelijken tot 10 euro

sim only afsluitenAls je maximaal 10 euro per maand hebt te besteden voor een sim only abonnement, kun je natuurlijk geen duizenden MB’s en honderden belminuten verwachten. Voor de lichte smartphonegebruiker kan 10 euro echter zeker genoeg zijn.

Smartphone.nl zet de 15 beste sim only’s voor maximaal 10 euro op een rijtje, en kiest daar ook nog eens de drie beste van uit. Een sim only abonnement vergelijken is nu makkelijker dan ooit.

Conclusie: de beste sim only’s met een prijs tot 10 euro

Uit onze vergelijking van sim only abonnementen tot 10 euro komen onderstaande abonnementen het beste uit de bus:

 1. Hollandsnieuwe sim only
 2. Youfone Mobile sim only
 3. Tele2 sim only

Bekijk het overzicht met alle sim only abonnementen tot 10 euro

De 15 beste sim only abonnementen vergelijken

Onderaan de pagina is een handig overzicht te zien met 15 door Smartphone.nl samengestelde sim only abonnementen die maximaal 10 euro kosten. Bij iedere optie staat natuurlijk een handige link naar de desbetreffende provider.

Om de keuze voor een sim only voor maximaal 10 euro nóg makkelijker te maken hebben we ook de beste optie voor je opgezocht, en de beste op ieder netwerk. Sommige smartphonegebruikers zweren namelijk bij het mobiele netwerk van KPN; anderen maakt dit verschil minder uit.

Let wel op! Bij de meeste providers gelden kortingen zolang het contract loopt. Daarna kun je overstappen en worden de prijzen doorgaans wat hoger. Prijsvoordeel kun je weer behalen door bij sommige providers voor 24 maanden te kiezen in plaats van 12.

De top 3 sim only abonnementen tot 10 euro

1. Hollandsnieuwe sim only

hollandsnieuwe sim onlyWat ons betreft is Hollandsnieuwe momenteel het interessantst als je maximaal 10 euro per maand hebt te besteden. De provider opereert vanaf het Vodafone netwerk en biedt een vrij interessant pakket voor slechts 10 euro per maand. Let wel op: de vermelde maximale downloadsnelheid van 14.4Mbps is in werkelijkheid eerder 2-4Mbps en verbruikte MB’s gaan van je belminuten af als je geen speciale databundel (5 euro) aanschaft.

 • Maandprijs 10 euro (aansluitkosten 10 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • 275 belminuten, onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel van belminuten af

Bestel deze sim only bij Hollandsnieuwe

2. Youfone sim only

youfone sim onlyYoufone biedt een interessant geprijsd alternatief als je gehecht ben aan het KPN netwerk. Voor 10 euro per maand krijg je namelijk een best uitgebreid pakket, al moet je er wel rekening mee houden dat de contractduur hier 24 maanden bedraagt. Verder heb je prima downloadsnelheid van 14,4 Mbps. Bij grotere Youfone databundels is het mogelijk om 4G aan te zetten waardoor je een downloadsnelheid van 50Mbps kan behalen.

 • Maandprijs 10 euro (aansluitkosten 10,- euro)
 • Loopduur 24 maanden
 • 250 belminuten/sms’jes
 • Databundel van 700MB

Bestel deze sim only bij Youfone

3. Tele2 sim only

tele2 sim onlyVirtuele provider Tele2 is een bekende speler op de markt en maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Voor 10 euro per maand biedt deze provider ook een vrij compleet pakket aan. De maximale downloadsnelheid ligt met 7.2Mbps bovendien hoog voor deze prijsklasse. Als je niet 12 maanden vast wil zitten, kun je ook kiezen voor een abonnement van 1 maand, wel met 300 minder MB’s.

 • Maandkosten 10 euro (geen aansluitkosten)
 • Loopduur 12 maanden
 • 100 belminuten, sms’jes van belminuten af
 • Databundel van 500MB

Bestel deze sim only bij Tele2

De beste sim only voor grote bellers of downloaders

Grote bellers met een budget van maximaal 10 euro kunnen het beste bij Telfort terecht: daar krijg je namelijk 300 minuten en 100 sms’jes voor je geld. Vooral of uitsluitend interesse in mobiel internet? MTV Mobile heeft een aanbieding met 500MB die je kunt gebruiken met een downloadsnelheid van maximaal 14.4Mbps. Daarmee zijn die megabytes vrij rap op te maken.

Vergelijk hier zelf alle sim only abonnementen voor 10 euro

 
Kijk op de volgende pagina’s als je andere soorten sim only abonnementen wilt vergelijken:

Sim only met enkel een internetbundel (ook voor tablets):