Sim only abonnement vergelijken tot 20 euro

sim only afsluitenAls je 20 euro per maand wil uitgeven voor een sim only abonnement, kun je al een vrij aardig pakket verwachten bij sommige providers. Bij niet al te zwaar gebruik kan een budget van 20 euro dus zeker genoeg zijn.

Smartphone.nl zet de 15 beste sim only’s voor maximaal 20 euro op een rijtje, en kiest daar ook nog eens de drie beste van uit. Een sim only abonnement vergelijken is nu makkelijker dan ooit.

Conclusie: de beste sim only’s met een prijs tot 20 euro

Uit onze vergelijking van sim only abonnementen tot 20 euro komen onderstaande abonnementen het beste uit de bus:

 1. Tele2 sim only
 2. Hollandsnieuwe Mobile sim only
 3. Simyo sim only

Bekijk het overzicht met alle sim only abonnementen tot 20 euro

De 15 beste sim only abonnementen vergelijken

Onderaan de pagina is een handig overzicht te zien met 15 door Smartphone.nl samengestelde sim only abonnementen die maximaal 20 euro kosten. Bij iedere optie staat natuurlijk een handige link naar de desbetreffende provider.

Om de keuze voor een sim only voor maximaal 20 euro nóg makkelijker te maken hebben we ook de beste optie voor je opgezocht, en de beste op ieder netwerk. Sommige smartphonegebruikers zweren namelijk bij het mobiele netwerk van KPN; anderen maakt dit verschil minder uit.

Let wel op! Bij de meeste providers gelden kortingen zolang het contract loopt. Daarna kun je overstappen en worden de prijzen doorgaans wat hoger. Prijsvoordeel kun je weer behalen door bij sommige providers voor 24 maanden te kiezen in plaats van 12.

De top 3 sim only abonnementen tot 20 euro

1. Tele2 sim only

tele2Tele2 is heer en meester in deze prijsklasse. Geen concurrent komt in ieder geval in de buurt van 300 belminuten en 1500MB, die je ook nog eens kan gebruiken met een downloadsnelheid van maximaal 14.4 Mbps. Eigenlijk is er geen zinnig alternatief te noemen, of je moet een hekel hebben aan het T-Mobile netwerk.

 • Maandprijs 18 euro (aansluitkosten 16,90 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • 300 belminuten, sms’jes van belminuten af
 • Databundel van 1500MB

Bestel deze sim only bij Tele2

2. Hollandsnieuwe sim only

hollandsnieuweVoor de grote beller is Hollandsnieuwe erg interessant in deze prijsklasse. Hier zijn namelijk 275 minuten, 1000 sms’jes en 500MB te halen voor een bedrag van 16 euro per maand. Hollandsnieuwe benadrukt op zijn site wel dat de maximale downloadsnelheid van 14.4Mbps praktisch nooit gehaald wordt op hun stukje van het Vodafone netwerk, eerder 2-4Mbps.

 • Maandprijs 16 euro (aansluitkosten 10 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • 275 belminuten, 1000 sms’jes
 • Databundel van 500MB

Bestel deze sim only bij Hollandsnieuwe

3. Simyo sim only

simyoVoor de grote beller is Simyo een aantrekkelijke optie. Zij bieden namelijk maar liefst 500 belminuten en daar krijg je ook nog een niet enorm kleine databundel bij. Sms’jes gaan wel af van je beltegoed, maar anno 2013 wordt er waarschijnlijk weinig meer via sms geregeld. Die 200MB is dan ook in te zetten voor regulier WhatsApp gebruik. Simyo opereert vanaf het KPN netwerk.

 • Maandkosten 14,99 euro (aansluitkosten 12 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • 500 belminuten, sms’jes van belminuten af
 • Databundel van 200MB

Bestel deze sim only bij Simyo

De beste sim only voor grote bellers of downloaders

Zoals je waarschijnlijk al zag, is Tele2 eigenlijk de beste keuze voor grote downloaders in deze prijscategorie; Simyo wint het op het gebied van belminuten.

Vergelijk hier zelf alle sim only abonnementen voor 20 euro

 
Kijk op de volgende pagina’s als je andere soorten sim only abonnementen wilt vergelijken:

Sim only met enkel een internetbundel (ook voor tablets):