Sim only abonnement vergelijken tot 30 euro

sim only afsluitenVoor 30 euro per maand kun je al best een aardig sim only abonnement bij elkaar rapen, waarbij je bij sommige providers natuurlijk beter uit bent dan bij anderen. 30 euro geeft je in ieder geval genoeg belminuten en de rest van je bundel kun je naar behoeven in een databundel steken.

Smartphone.nl zet de 15 beste sim only’s voor maximaal 30 euro op een rijtje, en kiest daar ook nog eens de drie beste van uit. Een sim only abonnement vergelijken is nu makkelijker dan ooit.

Conclusie: de beste sim only’s met een prijs tot 30 euro

Uit onze vergelijking van sim only abonnementen tot 30 euro komen onderstaande abonnementen het beste uit de bus:

 1. Ben sim only
 2. Tele2 Mobile sim only
 3. Hollandsnieuwe sim only

Bekijk het overzicht met alle sim only abonnementen tot 30 euro

 

De 15 beste sim only abonnementen vergelijken

Onderaan de pagina is een handig overzicht te zien met 15 door Smartphone.nl samengestelde sim only abonnementen die maximaal 30 euro kosten. Bij iedere optie staat natuurlijk een handige link naar de desbetreffende provider.

Om de keuze voor een sim only voor maximaal 30 euro nóg makkelijker te maken hebben we ook de beste optie voor je opgezocht, en de beste op ieder netwerk. Sommige smartphonegebruikers zweren namelijk bij het mobiele netwerk van KPN; anderen maakt dit verschil minder uit.

Let wel op! Bij de meeste providers gelden kortingen zolang het contract loopt. Daarna kun je overstappen en worden de prijzen doorgaans wat hoger. Prijsvoordeel kun je weer behalen door bij sommige providers voor 24 maanden te kiezen in plaats van 12.

De top 3 sim only abonnementen tot 30 euro

1. Ben sim only

benBen, opererend vanaf het T-Mobile netwerk, is wat ons betreft de interessantste optie in deze categorie. Maandelijks opzegbaar en een flink aantal belminuten en MB’s geven je veel waar voor je geld. 3,6Mbps zorgt alleen niet voor bijster snel mobiel internet, maar voor niet al te zwaar gebruik (WhatsApp wel, YouTube niet) voldoet deze datasnelheid zeker.

 • Maandprijs 28,98 euro (aansluitkosten 14,99 euro)
 • Loopduur 1 maand
 • 600 belminuten, sms’jes van belminuten af
 • Databundel van 1500MB

Bestel deze sim only bij Ben

2. Tele2 sim only

tele2Virtuele provider Tele2 is ook erg interessant in deze prijsklasse. Hier zijn namelijk 500 minuten, een onbeperkt aantal sms’jes en 1000MB te halen voor een bedrag van 29 euro per maand. Tele2 opereert net als Ben vanaf het T-Mobile netwerk en kan hierdoor downloadsnelheden van 14,4Mbps behalen, wat voor vrij vlot mobiel internet zorgt. Een compleet pakket.

 • Maandprijs 29euro (geen aansluitkosten)
 • Loopduur 12 maanden
 • 500 belminuten, onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel van 1000MB

Bestel deze sim only bij Tele2

3. Hollandsnieuwe sim only

hollandsnieuweHollandsnieuwe is vooral een interessante optie als je meer naar de 20 euro neigt dan 30, of liever niet op het T-Mobile netwerk zit met je sim only abonnement. Deze provider biedt namelijk een pakket aan dat allemaal nét iets minder is dan bij de nummer 1 en 2 van deze lijst, maar het scheelt niet veel. Let wel op: de virtuele provider geeft zelf al aan dat de maximale downloadsnelheid van 14,4Mbps praktisch nooit gehaald wordt. Hollandsnieuwe opereert vanaf het Vodafone netwerk.

 • Maandkosten 22 euro (aansluitkosten 10 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • 500 belminuten, 1000 sms’jes
 • Databundel van 500MB

Bestel deze sim only bij Hollandsnieuwe

De beste sim only op het KPN netwerk

Virtuele provider Simyo heeft toch wel de beste aanbieding als je het KPN netwerk prefereert. De downloadsnelheid is met 2Mbps erg laag, maar je krijgt daar met 500 belminuten, een onbeperkt aantal sms’jes en een databundel van 1000MB wel genoeg voor terug.

Vergelijk hier zelf alle sim only abonnementen voor 30 euro

 
Kijk op de volgende pagina’s als je andere soorten sim only abonnementen wilt vergelijken:

Sim only met enkel een internetbundel (ook voor tablets):