Sim only abonnement vergelijken tot 40 euro

sim only afsluitenWie maar liefst 40 euro per maand wil neerleggen voor een sim only abonnement kan veel belminuten en data verwachten. Dat mag ook wel voor dat bedrag. Er is echter genoeg verschil tussen alle Nederlandse mobiele providers.

Smartphone.nl zet daarom de 15 beste sim only’s voor maximaal 40 euro op een rijtje, en kiest daar ook nog eens de drie beste van uit. Een sim only abonnement vergelijken is nu makkelijker dan ooit.

Conclusie: de beste sim only’s met een prijs tot 40 euro

Uit onze vergelijking van sim only abonnementen tot 40 euro komen onderstaande abonnementen het beste uit de bus:

 1. Vodafone sim only
 2. Robin Mobile sim only
 3. KPN sim only

Bekijk het overzicht met alle sim only abonnementen tot 40 euro

De 15 beste sim only abonnementen vergelijken

Onderaan de pagina is een handig overzicht te zien met 15 door Smartphone.nl samengestelde sim only abonnementen die maximaal 40 euro kosten. Bij iedere optie staat natuurlijk een handige link naar de desbetreffende provider.

Om de keuze voor een sim only voor maximaal 40 euro nóg makkelijker te maken hebben we ook de beste optie voor je opgezocht, en de beste op ieder netwerk. Sommige smartphonegebruikers zweren namelijk bij het mobiele netwerk van KPN; anderen maakt dit verschil minder uit.

Let wel op! Bij de meeste providers gelden kortingen zolang het contract loopt. Daarna kun je overstappen en worden de prijzen doorgaans wat hoger. Prijsvoordeel kun je weer behalen door bij sommige providers voor 24 maanden te kiezen in plaats van 12.

De top 3 sim only abonnementen tot 40 euro

1. Vodafone sim only

vodafoneHet was een moeilijke keuze bij deze abonnementen, maar wat ons betreft heb je nét iets meer aan het supersnelle internet van Vodafone dan aan het onbeperkte internet van Robin Mobile dat met een snelheid van slechts 7.2Mbps is te gebruiken. Vodafone gaat namelijk al dit jaar 4g ondersteunen en daarmee downloadsnelheden van maximaal 28.8Mbps. Robin Mobile zegt hier ook mee te komen, maar geeft nog niet aan wanneer. Robin Mobile biedt tevens nog geen mogelijkheden voor roaming (internet in het buitenland).

 • Maandprijs 34,13 euro (geen aansluitkosten)
 • Loopduur 12 maanden
 • Onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel van 2000MB

Bestel deze sim only bij Vodafone

2. Robin Mobile sim only

robinmobileAls je je niet stoort aan het feit dat er nog geen zekerheid is over wanneer 4g-ondersteuning komt dan is Robin Mobile de beste optie in deze prijscategorie. Alles onbeperkt is namelijk een fantastische aanbieding. Je betaalt namelijk alleen maar bij voor zaken als bellen naar het buitenland (roaming). Hiervoor zijn speciale prepaid bundels af te sluiten, bijvoorbeeld via de MyRobin app. Zo verlies je nooit de kijk op het totale kostenplaatje. Robin Mobile opereert daarnaast op het KPN netwerk en is iedere maand opzegbaar.

 • Maandprijs 39,95 euro (aansluitkosten 9,95 euro)
 • Loopduur 1 maand
 • Onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel zonder datalimiet

Bestel deze sim only bij Robin Mobile

3. KPN sim only

kpnKPN biedt eveneens geen onaardig pakket, maar verliest het wat je krijgt voor de betaalde prijs wel duidelijk van Vodafone. Het abonnement is iets meer dan 5 euro duurder, maar biedt 1000 minder MB per maand. Dit maakt het echter nog steeds de nummer 3 van deze vergelijking. De concurrentie biedt namelijk nog minder interessante verhoudingen. 1000MB is overigens wel oppassen geblazen voor zware internetters.

 • Maandkosten 40 euro (aansluitkosten 19,95 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • Onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel van 1000MB

Bestel deze sim only bij KPN

De beste sim only voor 40 euro op het T-Mobile netwerk

Virtuele provider Tele2 biedt het interessantste maandelijks opzegbare abonnement aan als je verknocht bent aan het T-Mobile netwerk. 700 belminuten en 2500MB aan data per maand vormen een fijn pakket. Er is echter geen belofte van toekomstige 4g ondersteuning, wat weer wat jammer is.

Vergelijk hier zelf alle sim only abonnementen voor 40 euro

 

Kijk op de volgende pagina’s als je andere soorten sim only abonnementen wilt vergelijken:

Sim only met enkel een internetbundel (ook voor tablets):