Sim only abonnement vergelijken tot 50 euro

sim only afsluitenMet een budget van 50 euro per maand kun je bij de meeste mobiele providers alle toeters en bellen aanzetten bij het samenstellen van je sim only abonnement. Waar je hierbij het meeste waar voor je geld krijgt, is echter vaak vrij onduidelijk.

Smartphone.nl zet daarom de 15 beste sim only’s voor maximaal 50 euro op een rijtje, en kiest daar ook nog eens de drie beste van uit. Een sim only abonnement vergelijken is nu makkelijker dan ooit.

Conclusie: de beste sim only’s met een prijs tot 50 euro

Uit onze vergelijking van sim only abonnementen tot 50 euro komen onderstaande abonnementen het beste uit de bus:

 1. Vodafone sim only
 2. KPN sim only
 3. T-Mobile sim only

Bekijk het overzicht met alle sim only abonnementen tot 50 euro

De 15 beste sim only abonnementen vergelijken

Onderaan de pagina is een handig overzicht te zien met 15 door Smartphone.nl samengestelde sim only abonnementen die maximaal 40 euro kosten. Bij iedere optie staat natuurlijk een handige link naar de desbetreffende provider.

Om de keuze voor een sim only voor maximaal 50 euro nóg makkelijker te maken hebben we ook de beste optie voor je opgezocht, en de beste op ieder netwerk. Sommige smartphonegebruikers zweren namelijk bij het mobiele netwerk van KPN; anderen maakt dit verschil minder uit.

Let wel op! Bij de meeste providers gelden kortingen zolang het contract loopt. Daarna kun je overstappen en worden de prijzen doorgaans wat hoger. Prijsvoordeel kun je weer behalen door bij sommige providers voor 24 maanden te kiezen in plaats van 12.

De top 3 sim only abonnementen tot 50 euro

1. Vodafone sim only

vodafoneVodafone is net als bij de prijsvergelijking tussen sim only’s voor 50 euro wederom koning op de markt. Bij deze provider krijg je namelijk toegang tot razendsnel mobiel internet zodra het 4g netwerk operationeel is (42Mbps) en het onbeperkte bellen en sms’en wordt aangevuld met een riante databundel.

 • Maandprijs 43,75 euro (geen aansluitkosten)
 • Loopduur 12 maanden
 • Onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt aantal sms’jes =
 • Databundel van 4000MB

Bestel deze sim only bij Vodafone

2. KPN sim only

kpnGrootmacht KPN biedt een vergelijkbaar pakket aan, maar geeft je net iets minder waar voor je geld. Voor 50 euro krijg je hier namelijk maar toegang tot 2000MB per maand. Dat is meer geld voor minder data. KPN doet het echter nog steeds beter dan de rest van zijn concurrentie in deze prijsklasse, voornamelijk door het aanbieden van ontzettend snel 4g internet. Voorlopig zijn zij de enigen met een al in de Randstad operationeel 4g netwerk, eind dit jaar in 80 procent van Nederland.

 • Maandprijs 50 euro (aansluitkosten 19,95 euro)
 • Loopduur 12 maand
 • Onbeperkt aantal belminuten, Onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel van 2000MB

Bestel deze sim only bij KPN

3. T-Mobile sim only

tmobileT-Mobile biedt onbeperkt bellen en sms’en aan in combinatie met een databundel van 5000MB per maand. Om 5000MB per maand te verstoken moet je toch wel iedere dag aan de lopende band YouTube filmpjes kijken in de trein, of overal waar je bent muziek streamen via Spotify en hier nooit iets van laten opslaan in je telefoongeheugen. Het is kortom een compleet pakket als je graag gebruikmaakt van T-Mobiles netwerk.

 • Maandkosten 50 euro (aansluitkosten 20 euro)
 • Loopduur 12 maanden
 • Onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt aantal sms’jes
 • Databundel van 5000MB

→ Bestel deze sim only bij T-Mobile

De beste sim only met onbeperkte internetbundel

Virtuele provider Youfone biedt een interessant alternatief als je graag onbeperkt mobiel internet hebt. Dit levert het bedrijf echter in combinatie met ‘slechts’ 1500 belminuten en geen onbeperkt aantal sms’jes. Voor 10 euro minder kun je dat bij concurrent Robin Mobile wel krijgen, uit onze sim only vergelijking van 40 euro.

Vergelijk hier zelf alle sim only abonnementen voor 50 euro

 

Kijk op de volgende pagina’s als je andere soorten sim only abonnementen wilt vergelijken:

Sim only met enkel een internetbundel (ook voor tablets):