’64GB-versie Nexus 5 wordt tegelijk met Nexus X uitgebracht’

’64GB-versie Nexus 5 wordt tegelijk met Nexus X uitgebracht’

Volgens TKTechNews werkt Google op dit moment samen met LG aan een 64GB Nexus 5. Ook claimt de bron over informatie te beschikken wat de releasedatum betreft.

64GB Nexus 5: verdubbeling opslag

Het door Google en LG samen ontwikkelde toestel zou gelijktijdig met de nieuwe Nexus X eind oktober moeten lanceren. Deze nieuwe versie van de Nexus 5 zal qua opslag sowieso een verdubbeling zijn van de huidige varianten, deze zijn momenteel alleen in 16GB en 32GB beschikbaar. De prijs van de 64GB-versie is nog niet bekend, maar er wordt gesuggereerd dat het toestel goedkoper blijft dan de nieuwe Nexus X. De Nexus X moet op zijn beurt zo’n 350 tot 400 dollar gaan kosten.64GB Nexus 5

De specificaties van de Nexus 5

De overige specificaties van de 64GB Nexus 5 blijven ongewijzigd. Het toestel is voorzien van een 2,26Ghz-quadcore-processor en een 4,95 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Verder heeft het toestel 2GB werkgeheugen, een 8-megapixel-camera en weegt hij zo’n 130 gram. Met de 2300 mAh-accu kun je ruim een dag uit de voeten. Ook is er 4G-ondersteuning te vinden op de Nexus 5 en is het mogelijk om hem draadloos op te laden.

(Via)

Geschreven door Wouter Nijsen

Student Communicatie aan de HAN en tevens webredacteur bij BigSpark. Geïnteresseerd in tech, mobile, films, series en alles daar omheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.