Abonnement met alleen bellen en sms geïntroduceerd door T-Mobile

Abonnement met alleen bellen en sms geïntroduceerd door T-Mobile

T-Mobile komt vanaf 15 juli weer met abonnementen die alleen bellen en sms ondersteunen. Internetverkeer is onder geen enkele omstandigheid mogelijk.

T-Mobile zegt hiermee in te spelen op klanten die helemaal geen interesse hebben in mobiel dataverkeer. Gebruikers betalen na een startminuut per seconde in het abonnement. De eerste belminuut wordt dus altijd volledig in rekening gebracht.

De nieuwe abonnementen lijken daarmee enigszins op de huidige Smart Seconds-abo’s, maar hierbij is mobiel internet nog wel in beperkte mate mogelijk.

Hoe duur dat starttarief, die secondes en een sms’je in de nieuwe bundel voor alleen bellen en sms zijn, is nog niet bekend. Daar komt volgens T-Mobile meer duidelijkheid over op 15 juli, als de nieuwe abonnementen te bestellen zijn.

Geschreven door Gijs Ettes

Voormalig hoofdredacteur van Smartphone.nl met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.