Budget-Android LG Optimus L9 2 lekt volledig uit

Budget-Android LG Optimus L9 2 lekt volledig uit

Via de bekende lekker evleaks is de is de LG Optimus L9 2 uit de doeken gedaan. Het toestel wordt waarschijnlijk begin september officieel onthuld. Dan vindt namelijk de IFA-beurs plaats in Berlijn.

De L-serie van LG bestaat uit verschillende Android-smartphones voor een voordelige prijs. Eerder kwam het bedrijf al met de L3 2, L4 2, L5 2 en L7 2. Nu komt er dus ook een opvolger van de L9 aan, de LG Optimus L9 2.

De Optimus L9 2 zou een 4,7 inch-scherm krijgen met een resolutie van 720×1280 pixels, een dualcore-processor die draait op 1.2Ghz en 1GB aan werkgeheugen. Deze specificaties worden ondersteund door een 8-megapixel-camera en een accu van 2150 mAh. De L9 2 huisvest verder 8GB aan interne opslagruimte, dat uit te breiden is met micro-sd-kaarten.

LG Optimus L9 2 interessante voordelige Android-telefoon

Een adviesprijs is nog onbekend, maar de eerste Optimus L9 werd voor circa 350 euro verkocht bij zijn lancering. Het is daarom te verwachten dat de prijs bij deze opvolger ongeveer hetzelfde zal zijn. Dit maak de smartphone een vrij interessante keuze voor gebruikers die graag een Android willen, maar er niet enorm veel geld voor over hebben.

l9 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: TheUnlockr

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel