Laatste 1000 exemplaren van Fairphone exclusief te koop bij KPN

Laatste 1000 exemplaren van Fairphone exclusief te koop bij KPN

De duurzame smartphone Fairphone is nu exclusief verkrijgbaar bij KPN in combinatie met een abonnement. Alle 25.000 exemplaren van het gelimiteerde toestel zijn uitverkocht, maar KPN heeft de laatste 1000 weten te bemachtigen.

De Fairphone KPN-deal bevat onbeperkt bellen en sms'en, 500MB internet, een gratis toestel en 10 euro familievoordeel: 27,50 euro per maand. De Fairphone is per direct verkrijgbaar, ook in combinatie met andere abonnementen.

Fairphone specificaties

De Fairphone is voorzien van een 1.2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte, een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, 8 megapixel-camera en 1,3 megapixel-camera aan de voor- en achterzijde een een batterij met een capaciteit van 2000 mAh. De smartphone draait standaard op Android 4.2 (Jelly Bean) en weegt circa 165 gram. Daarnaast ondersteunt de Fairphone dualsim waardoor gebruikers twee simkaarten in het toestel kunnen plaatsen.

KPN winteractie: 10 euro korting op elk abonnement

KPN heeft verder bekendgemaakt tijdelijk de prijs van diverse abonnementen met 10 euro te verlagen. De winteraanbieding geldt voor een groot aantal Android-telefoons, waaronder de Galaxy S4, LG G2 en HTC One. Deze toestellen krijg je helemaal gratis bij een Alles-in-1 Mobiel-abonnement met onbeperkt bellen en sms'en.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel