GDR2-update beschikbaar voor HTC Windows Phone 8S en 8X

GDR2-update beschikbaar voor HTC Windows Phone 8S en 8X

Sinds donderdag is de zogeheten GDR2-update voor de Windows Phone 8X en Windows Phone 8S van HTC te downloaden. De update brengt verschillende verbeteringen voor Windows Phone 8 met zich mee.

windows phone 8xDe meest interessante toevoeging die de GDR2-update brengt naar Windows Phone 8 is ondersteuning voor fm-radio, al is de nieuwe HTC-app waarmee je ruimte kunt vrijmaken op je toestel ook een erg fijne toevoeging.

Daarnaast brengt de update verbeteringen voor Xbox Music met zich mee, is de Skype-app verbeterd, net als de officiële Internet Explorer-app, heeft de camera nieuwe lenzen en is de algehele stabiliteit op verschillende punten verbeterd.

GDR2-update later voor Lumia's

Lumia-toestellen moeten nog even op de update wachten. Alleen de Nokia Lumia 925 heeft vooralsnog de beschikking over de verbeteringen in de GDR2-update. Nokia zegt zijn eigen versie van de GDR2-update, de zogeheten Amber Update, ergens in augustus uit te rollen.

Bron: WP7.nl

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel