GDR2-update beschikbaar voor HTC Windows Phone 8S en 8X

GDR2-update beschikbaar voor HTC Windows Phone 8S en 8X

Sinds donderdag is de zogeheten GDR2-update voor de Windows Phone 8X en Windows Phone 8S van HTC te downloaden. De update brengt verschillende verbeteringen voor Windows Phone 8 met zich mee.

windows phone 8xDe meest interessante toevoeging die de GDR2-update brengt naar Windows Phone 8 is ondersteuning voor fm-radio, al is de nieuwe HTC-app waarmee je ruimte kunt vrijmaken op je toestel ook een erg fijne toevoeging.

Daarnaast brengt de update verbeteringen voor Xbox Music met zich mee, is de Skype-app verbeterd, net als de officiële Internet Explorer-app, heeft de camera nieuwe lenzen en is de algehele stabiliteit op verschillende punten verbeterd.

GDR2-update later voor Lumia’s

Lumia-toestellen moeten nog even op de update wachten. Alleen de Nokia Lumia 925 heeft vooralsnog de beschikking over de verbeteringen in de GDR2-update. Nokia zegt zijn eigen versie van de GDR2-update, de zogeheten Amber Update, ergens in augustus uit te rollen.

Bron: WP7.nl

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.