Gratis nieuwe smartphone als je bijbetaalt bij Vodafone Red

Gratis nieuwe smartphone als je bijbetaalt bij Vodafone Red

Als je bij een Vodafone Red-abonnement 10 euro extra per maand neerlegt, kun je na een jaar een gratis nieuwe smartphone krijgen. Hier zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Zo moet de smartphone die je voor de ‘New Phone Every Year’-optie inlevert nog wel in een goede staat verkeren en kun je de actie alleen in combinatie met bepaalde toestellen afsluiten. New Phone Every Year is nog niet aangekondigd door Vodafone zelf, maar de voorwaarden voor de dienst staan al web op de website van de mobiele provider.

 vodafone redDe optie is logischerwijs niet beschikbaar bij een sim only abonnement en kan binnen drie maanden na het afsluiten van een Vodafone Red-abonnement worden aangevraagd. Let wel op: je moet hiervoor wel een toestel hebben uitgekozen dat meedoet aan de speciale actie. Hierbij gaat het hoogstwaarschijnlijk vooral om high-end modellen, zoals de Samsung Galaxy S4, iPhone 5 en HTC One.

Als je vervolgens 10 euro per maand extra betaalt voor je abonnement, kun je na een jaar je oude toestel inwisselen voor een nieuw exemplaar. Voor hun gratis nieuwe smartphone kunnen Vodafone-klanten uit alle toestellen kiezen die de provider heeft.

Gratis nieuwe smartphone altijd met abonnement

Bij het kiezen van een gratis nieuwe smartphone moet je er wel rekening mee houden dat je direct een nieuw abonnement bij Vodafone afsluit. Je zit dan wel nogmaals twee jaar aan de mobiele provider vast. Als je toestel bovendien niet in perfecte staat verkeert, kan het daarnaast zijn dat je moet bijbetalen voor een nieuwe.

Klanten kunnen zich naderhand overigens altijd terugtrekken uit de actie. Zij krijgen dan hun volledige inleg terug, minus 30 euro ‘administratiekosten’. Je kunt dus maximaal 90 euro van 120 euro inzet terugverdienen.

Via: Tweakers

Geschreven door Gijs Ettes

Voormalig hoofdredacteur van Smartphone.nl met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.