HTC One en HTC One mini nu beschikbaar in limited edition-kleuren

HTC One en HTC One mini nu beschikbaar in limited edition-kleuren

De HTC One en HTC One mini zijn nu ook beschikbaar in de kleuren Amour Red en Vivid Blue, zo heeft HTC Nederland bekendgemaakt.

Beide HTC-modellen zijn per direct te koop als limited edition-versie in de kleuren rood en blauw. Voor de HTC One dient een adviesprijs van 649 euro betaald te worden; de One mini is voorzien van een meer bescheiden prijskaartje van 449 euro.

HTC Nederland zegt het volgende over de HTC One: “Het vlaggenschip is bekend om zijn iconische design en sterke prestaties. Met de beschikbaarheid van het toestel in twee trendy kleuren, is het nog aantrekkelijker voor publiek dat op zoek is naar een stijlvolle en optimale mobiele ervaring.”

HTC One en HTC One mini in detail

Stijlvol is de HTC One zeker: het toestel heeft een unibody-behuizing van aluminium en een strak en stevig design. De smartphone heeft twee speakers aan de voorzijde voor een indrukwekkend stereo-geluid en is voorzien van een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen en een snelle 1,7GHz quadcore-processor.

De HTC One mini is iets kleiner en voorzien van een 4,3 inch-scherm. Qua ontwerp is de smartphone echter identiek aan zijn grote broer. Verder heeft de One mini eveneens twee speakers aan de voorzijde, een 1,4GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte voor bijvoorbeeld apps, foto's en muziek.

Lees verder: meer over beide toestellen lees je in de HTC One review en HTC One mini review.