iPhone 5C en iPhone 5S kopen in Nederland en België kan vanaf nu

iPhone 5C en iPhone 5S kopen in Nederland en België kan vanaf nu

Vanaf vandaag is het mogelijk om de iPhone 5C en iPhone 5S te kopen in Nederland en België. Beide telefoons zijn los verkrijgbaar of in combinatie met een abonnement.

Sinds afgelopen woensdag staat er al een wachtij voor de Apple Store aan het Amsterdamse Leidseplein en vanaf vandaag is de verkoop in Nederland en België officieel gestart.

iPhone 5S kopen

iPhone 5S en iPhone 5C kopeniPhone 5S en iPhone 5C kopenDe iPhone 5S start bij een prijs van 699 euro (16GB) en wie daar niet genoeg aan heeft, kan de 32GB- (799 euro) of 64GB-variant (899 euro) overwegen.

De smartphone is voorzien van een snelle A7- en M7-processor en een vingerafdrukscanner.

Die laatste kan gebruikt worden om het toestel te vergrendelen en is niet alleen handig, maar ook een stuk veiliger.

De ingebouwde camera is voorzien van een dubbele flitser en de optie om in slow motion te filmen.

Klik hier om de iPhone 5S te kopen, los of in combinatie met een abonnement.

iPhone 5C kopen

iPhone 5S en iPhone 5C kopenDe iPhone 5C is simlockvrij te koop voor een adviesprijs van 599 euro voor het 16GB-model. Voor de variant met 32GB dient 699 euro neergeteld te worden.

Het toestel is beschikbaar in wit, roze, geel, blauw en groen en – afgezien van de sterkere accu – vrijwel gelijkwaardig aan de iPhone 5, die langzaam wordt uitgefaseerd.

Wel is de behuizing van stevig plastic, in plaats van aluminium, en dus beschikbaar is alle kleuren van de regenboog.

Klik hier om de iPhone 5C te kopen, los of in combinatie met een abonnement.

iPhone 5C en iPhone 5S kopen? Lees de reviews!

Heb je interesse om de iPhone 5S te kopen, lees dan de iPhone 5S review. In de iPhone 5C review lees je alle voor- en nadelen van het iPhone 5C kopen. Beide artikelen zijn geschreven door onze collega's van iPhoned.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel