iWatch als merknaam geregistreerd in Japan

iWatch als merknaam geregistreerd in Japan

Met alle gelekte foto’s van de iPhone 5S en goedkope iPhone zou je de iWatch bijna vergeten. Het heeft even geduurd, maar er is weer nieuws opgedoken over de Apple iWatch.

De Apple iWatch wordt hoogstwaarschijnlijk een horloge dat constant in verbinding staat met je iPhone of andere Apple-apparaat. Zo blijf je altijd op de hoogte van gemiste oproepen, Twitter-updates en andere informatie.

iWatchApple heeft begin juni de merknaam ‘iWatch’ geregistreerd bij het Japanse octrooicentrum. De aanvraag omschreef kennelijk een ‘handheld computer’.

Op Yahoo! Japan verscheen een artikel over de aanvraag voor de Apple iWatch. Hierin neemt een Japanse journalist de aanvraag nader onder de loep. Hij concludeert dat het om een aanvraag voor een gebold apparaat gaat, maar waarschuwt dat dit nog kan veranderen.

Het is ook mogelijk dat Apple de merknaam alvast registreert om latere problemen te voorkomen. Apple kwam had namelijk problemen bij het registereren van de merknaam ‘iTV', omdat hij al in gebruik was.

‘Apple iWatch later dit jaar’

Volgens verschillende geruchten komt de Apple iWatch later dit jaar in de winkels te liggen, al is begin 2014 ook een mogelijkheid. Apple-ceo Tim Cook heeft al gemeld dat er in de herfst van 2013 en gedurende 2014 nieuwe hardware van Apple verschijnt, maar waar hij op doelt, is nog onbekend.

Via: iPhoned

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel