Knutsel je eigen MacBook Pro of iPhone surprise in elkaar!

Knutsel je eigen MacBook Pro of iPhone surprise in elkaar!

Het is bijna zover: Sinterklaas! Voor sommigen levert de voorbereiding van het kinderfeest hoofdbrekens op. Daarom laten wij zien hoe je snel een unieke iPhone surprise in elkaar knutselt!

Een surprise maken voor Sinterklaas heeft behoorlijk wat voeten in de aarde en kan best wat tijd kosten, zeker als je bent veroordeeld tot de avonduren voor het in elkaar zetten ervan. Ben je op zoek naar een originele Sinterklaas suprise, maar heb je weinig tijd, kies dan zeker een van de onderstaande bouwplaten voor een leuke iPhone surprise. Deze papieren iPhone maakt van iedere chocoladeletter een bijzonder cadeau! Naast de iPhone 7 hebben we ook van de iPhone 6S, iPhone SE en iPhone 5S een bouwplaat.

iPhone surprise bouwplaat downloaden

Onderstaande afbeeldingen openen in een nieuw venster. Het gaat om pdf-bestanden, die je kunt openen en opslaan met Adobe Reader. Wil je vervolgens de surprise maken, print ze dan uit – bij voorkeur op wat steviger papier – zodat je de iPhone gemakkelijk in elkaar zet.

Download in PDF-formaat:

iPhone 7 bouwplaat (zilver)

iphone surprise

MacBook Pro surprise

Om de MacBook Pro 2016, die onlangs werd aangekondigd, in het zonnetje te zetten, hebben we ook van dit Apple-product een surprise-bouwplaat voor je gemaakt. Wanneer je ‘m helemaal in elkaar hebt gezet, dan zie je op het scherm een wit vlak, wat een leuke plek is om een persoonlijke boodschap of boodschap te schrijven. Hieronder vind je de link naar het pdf-bestand dat je kunt downloaden, ook zie je hoe de surprise er uiteindelijk uit komt te zien.

macbook pro surprise

Bron: iPhoned.nl

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel