Nederlandse release LG G2 in oktober

Nederlandse release LG G2 in oktober

De LG G2 is vanaf begin oktober te verkrijgen in Nederland en gaat je 549 euro kosten als je hem los aanschaft. De G2 is het nieuwe vlaggenschip van LG dat op 7 augustus in New York werd aangekondigd.

Voor die 549 euro krijg je een de 16GB-uitvoering van de LG G2, in het wit of in het zwart. Als je 32GB wilt, moet je 599 euro neerleggen. Het toestel is vanaf half september te reserveren via de website LG-G2.nl.

De LG G2 heeft alleen op de achterkant fysieke knoppen zitten. Hiermee bestuurt de gebruiker bepaalde functies van de smartphones, zoals het volume. Het 5,2 inch-scherm van de G2 heeft een resolutie van 1080×1920 pixels.

De smartphone huisvest verder een quadcore-processor die op 2,3Ghz draait, 2GB aan intern werkgeheugen, een 13-megapixel-camera en een 2,1-megapixel-frontcamera. De telefoon draait op Android 4.2.2, de voorlaatste versie van Googles besturingssysteem.

LG G2 bij verschillende providers beschikbaar

De LG G2 is vanaf oktober ook te bestellen in combinatie met een abonnement bij KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Eerder deze week liet LG zijn nieuwe vlaggenschip nog de ruimte in vliegen:

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel