Netflix update introduceert verbeterd design en extra ondersteuning

Netflix update introduceert verbeterd design en extra ondersteuning

De Netflix update die woensdag is doorgevoerd, zorgt ervoor dat de Android-app mooier, beter en sneller werkt. Ook is betere ondersteuning voor Chromecast toegevoegd.

De Android-app ziet er door de aanpassingen een stuk strakker uit, wat ervoor zorgt dat je fijner door het aanbod aan series en films navigeert. Screenshots van covers zijn duidelijker en gebruikers hebben de mogelijkheiod van links naar rechts te vegen om het zogenoemde hamburgermenu uit te klappen.

Netflix update verbetert Chromecast ondersteuning

Netflix updateEen andere fijne toevoeging die de Netflix update met zich meebrengt, is betere ondersteuning voor Chromecast, de slimme hdmi-stick van Google. Video's zijn nu makkelijker te besturen dankzij de controls op het ontgrendelingsscherm en de algehele navigatie is verbeterd.

Voor wie een keer Netflix wilt uitproberen, is er de mogelijkheid een gratis proefabonnement van een maand af te sluiten. Daarna betaal je 7,99 euro per maand voor het basisabonnement waarbij je Netflix op twee apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken.

Voor 11,99 euro per maand kun je op vier verschillende apparaten van Netflix genieten. Naast Engelstalige series, documentaires en speelfilms is er ook Nederlandse content te vinden op Netflix. Het aanbod wordt uiteraard doorlopend aangevuld.

Meer weten over de streamingdienst van Google? Lees dan het artikel Netflix voor Android: 4 dingen die je moet weten van onze collega's van AndroidPlanet.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel