Nokia Lumia 1020 krijgt 3 kleuren, kost 600 dollar

Nokia Lumia 1020 krijgt 3 kleuren, kost 600 dollar

Het is momenteel niet helemaal duidelijk of de aankomende Nokia Lumia met 41-megapixel-camera het nummer 1020 of 909 krijgt toebedeeld; wel is er meer bekend geworden over de beschikbare kleuren en prijs.

Beroemde lekker Evleaks heeft bovendien een persfoto van de nieuwe Lumia vrijgegeven. Het toestel wordt waarschijnlijk op 11 juli onthuld; dan houdt Nokia een groot persevenement dat ‘Zoom' heet, wat natuurlijk toepasselijk is voor een Lumia-toestel dat als grootste speerpunt een 41-megapixel-camera heeft.

Lumia 1020

Een anonieme bron van Windows Phone Central heeft daarnaast een prijzentabel van de Windows Store laten lekken waarop een prijs van 602 dollar staat vermeld voor de AT&T-versie van de Nokia Lumia 1020. Dit maakt het dus weer waarschijnlijker dat de nieuwe Nokia Lumia het nummer 1020 krijgt toebedeeld.

Op het gelekte document van de Windows Store staat ook dat de ‘Nokia Lumia 1020 AT&T' op 22 juli wordt geleverd. Vanaf dat moment is het toestel dus waarschijnlijk te bestellen in de Verenigde Staten, circa twee weken na de waarschijnlijke aankondiging op 11 juli.

Een Nokia Lumia 920 met enorm goede camera

De nieuwe Lumia wordt in principe een Lumia 920 met één groot verschil: de 8,7-megapixel-camera wordt vervangen voor een exemplaar met 41 van die megapixels. Het wordt verwacht dat deze camera twee afbeeldingen maakt per foto: een van 38 megapixels voor je archief en een van 5 megapixels om te kunnen delen via sociale netwerken. Een foto van 41 megapixels resulteert immers in een erg groot bestand.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel