Persevenement voor nieuwe iPhones vindt op 10 september plaats

Persevenement voor nieuwe iPhones vindt op 10 september plaats

Apple heeft dinsdag aan verschillende media een uitnodiging verstuurd voor een persevenement. Hoogstwaarschijnlijk worden dan de nieuwe iPhone 5C en iPhone 5S onthuld.

Apple hint bijvoorbeeld enorm naar de komst van de iPhone 5C met de tekst ‘this should brighten everyone’s day’, wat een duidelijke hint lijkt te zijn naar de langverwachte goedkope iPhone die waarschijnlijk in een aantal verschillende kleuren in de winkels komt te liggen.

Net als in voorgaande jaren vindt Apples persevenement plaats om 19:00 uur Nederlandse tijd. Op zustersite iPhoned doen we daar natuurlijk live verslag van, met snel aangevulde nieuwsberichten en live verslaggeving via ons Twitter-account.

Speciaal persevenement voor nieuwe iPhones in China

Nog geen dag nadat Apple zijn uitnodigingen heeft verstuurd voor de aankondiging van de nieuwe iPhones liet het bedrijf uit Cupertino ook weten dat er een speciaal persevenement voor China komt op 11 september, een dag later dus.

Op de uitnodiging die Apple heeft verstuurd staan dezelfde gekleurde bolletjes als op de uitnodiging die dinsdag is verstuurd aan andere internationale media. Het is uniek voor Apple om ook in China een persevenement te houden.

Wil je je alvast helemaal inlezen over de verwachte nieuwe iPhones? Lees dan de iPhoned-pagina’s over de iPhone 5C en iPhone 5S.

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel