Popcorn Time binnenkort eindelijk naar Windows Phone

Popcorn Time binnenkort eindelijk naar Windows Phone

Op de officiële blog van Popcorn Time is te lezen dat de populaire videostreamingdienst binnenkort ook zijn weg zal vinden naar Windows Phone. Het is echter nog niet bekend wanneer precies.

Popcorn Time Windows Phone

De ontwikkelaars van Popcorn Time hebben het er maar druk mee. Na het uitbrengen van applicaties voor de pc en Mac, werd de dienst ook overgezet naar Android. Een iOS-versie liet wat langer op zich wachten, maar is sinds kort beschikbaar voor gejailbreakte iPhones. De makers laten weten nu ook bezig te zijn met een versie voor Windows Phone.

Popcorn Time Windows Phone

Het is nog niet bekend wanneer we met Popcorn Time voor Windows Phone aan de slag kunnen, en hoe we dienst dienen te installeren. Het lijkt niet aannemelijk dat er een app in de Windows Phone App Store wordt geplaatst, omdat Microsoft hem om copyrightredenen waarschijnlijk snel zal verwijderen.

Meer over Popcorn Time

Met Popcorn Time kun je kosteloos de nieuwste films en tv-series bekijken. Het aanbod van Popcorn Time is enorm, omdat de dienst gebruik maakt van torrents. Dit betekent ook dat je tijdens het downloaden een film of serie direct kunt bekijken. De presentatie van Popcorn Time doet denken aan Netflix, wat met name komt door het gebruik van grote filmposters.

Vooral kenmerkend aan Popcorn Time is het gemak waarmee je de content kunt afspelen. Je kiest een film of serie uit, selecteert de gewenste beeldkwaliteit en schakelt eventueel ondertiteling in. Hierna kun je gelijk beginnen te kijken. Het kan echter even duren voordat de film opstart, maar zodra hij eenmaal op gang is, verloopt alles vlekkeloos.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel