Samsung Galaxy S10 pre-order: check hier de beste deals!

Samsung Galaxy S10 pre-order: check hier de beste deals!

Aanstaande vrijdag (8 maart) liggen de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10e in de winkels. Van plan om één van de nieuwe smartphones te kopen? In dit artikel zetten we de pre-order-deals voor je op een rijtje.

Galaxy Buds bij Galaxy S10 pre-order

Samsung heeft dit jaar een interessante actie voor als je besluit de Galaxy S10 of S10 Plus te pre-orderen. Doe je dit voor vrijdag 8 maart, dan krijg je een setje Galaxy Buds cadeau. Dit zijn de nieuwe draadloze oordopjes van Samsung, die naadloos met de S10-telefoons samenwerken. Los kosten ze 149 euro. De actieperiode loopt tot en met donderdag 7 maart, dus je hebt nog eventjes om op tijd je bestelling te plaatsen.

De Samsung Galaxy S10 heeft een adviesprijs van 899 euro en brengt veel verbeteringen met zich mee ten opzichte van de Galaxy S9. Zo heeft de smartphone een groter, meer voorkantvullend scherm van 6,1 inch. Ook nieuw is de vingerafdrukscanner onder het display, de driedubbele camera aan de achterkant en de selfiecamera die in een gaatje in het scherm zelf zit verwerkt.

→ Check de beste deals voor een losse Samsung Galaxy S10 bij onze collega's van Android Planet
→ Check de beste deals voor een Samsung Galaxy S10 met abonnement bij Android Planet

galaxy s10 plus

Galaxy S10 Plus

De Galaxy S10 Plus heeft een groter 6,4 inch-scherm, maar is ook een stukje duurder: 999 euro in plaats van 899 euro. Daarvoor krijg je wel een grotere accu van 4100 mAh en een dubbele selfiecamera. Daardoor is het gaatje in het scherm wel iets groter, maar door die tweede frontcamera kun je fraaie portretfoto's maken van jezelf. De achtergrond wordt dan wazig gemaakt, zodat jij er extra uitspringt. Verder is de S10 Plus vrijwel identiek aan de ‘normale' S10.

→ Check de beste deals voor een losse Samsung Galaxy S10 Plus bij onze collega's van Android Planet
→ Check de beste deals voor een Samsung Galaxy S10 Plus met abonnement bij Android Planet

Goedkopere Galaxy S10e

Het is voor het eerst sinds jaren dat Samsung weer een kleinere en goedkopere variant van zijn vlaggenschip uitbrengt. De Galaxy S10e heeft vrijwel dezelfde interne hardware als de S10 en S10 Plus, maar wel een kleiner scherm van 5,8 inch. Daarnaast zitten achterop niet drie, maar twee camera's en ontbreekt de vingerafdrukscanner in het scherm. Dat laatste is geen ramp: aan de zijkant, in de aan/uit-knop, zit gewoon een normale vingerafdrukscanner verwerkt.

De Galaxy S10e heeft een adviesprijs van 749 euro en komt bijvoorbeeld in een opvallend geel kleurtje. Let op: de actie met de Galaxy Buds geldt niet wanneer je de Galaxy S10e pre-ordert. Door vooruit te bestellen zorg je er natuurlijk wel voor dat je de smartphone op dag één in huis hebt.

→ Check de beste deals voor een losse Samsung Galaxy S10e bij onze collega's van Android Planet
→ Check de beste deals voor een Samsung Galaxy S10e met abonnement bij Android Planet

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel