Tele2 introduceert Smartmix-abonnementen met onbeperkt internet

Tele2 introduceert Smartmix-abonnementen met onbeperkt internet

Tele2 heeft nieuwe SmartMix-abonnementen met onbeperkt internet geïntroduceerd. De provider rekent geen buitenbundelkosten meer, maar verlaagt de internetsnelheid wanneer de databundel volledig is verbruikt.

Tele2-klanten kunnen desgewenst kiezen voor de eenmalige aanschaf van een extra internetbundel om te voorkomen dat het internet wordt afgeknepen. Volgens de provider bieden de vernieuwde Tele2 SmartMix-abonnementen klanten volledige controle over hun kosten, zodat ze niet meer voor verrassingen komen te staan. Is de maandelijkse internetbundel bijna verbruikt, dan kunnen ze gemakkelijk per sms extra MB’s bijbestellen om te voorkomen dat de internetsnelheid wordt verlaagd.

Tarieven nieuwe Tele2 Smartmix-abonnementen

Afhankelijk van het verwachte verbruik in de resterende dagen van de maand kunnen Tele2-klanten kiezen uit 5 bundels (50MB tot 1GB) met prijzen van tussen de 1 euro en 10 euro. Hieronder zie je welke tarieven Tele2 rekent voor de Smartmix-abonnementen en extra MB's aan internet:

Tele2 Smartmix-abonnementen

Tele2 is sterk aan het groeien in Nederland. Eind vorige maand werden de nieuwe Tele2 NonStop-abonnementen gelanceerd. De provider onthulde vandaag dat het afgelopen kwartaal 62.000 mensen hebben gekozen voor een nieuw mobiel abonnement van Tele2, waarmee het bedrijf voor het negende achtereenvolgende kwartaal de snelst groeiende mobiele aanbieder in Nederland is.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel