WhatsApp voor Windows Phone: eindelijk grote update

WhatsApp voor Windows Phone: eindelijk grote update

Voor mensen die zich al maanden storen aan de beperkte mogelijkheden van WhatsApp op Windows Phone en functies die maar in de bètaversie bleven hangen is er nu eindelijk verlossing. WhatsApp voor Windows Phone is flink bijgewerkt.

De lijst met updates is namelijk niet mis, en is voor Windows Phone 7- en Windows Phone 8-bezitters beschikbaar. Notificaties komen om te beginnen niet langer uren later aan op sommige momenten en de app verstilt je muziek niet langer als hij op de achtergrond wat aan het uitspoken is. Dit waren toch wel de twee grootste minpunten van de WP-versie van WhatsApp.

WhatsApp voor Windows Phone nu een veel fijnere app

De gebruikersinterface is ook aanzienlijk verbeterd op verschillende punten, er is ondersteuning voor nog meer talen, er is een flink aantal nieuwe emoticons toegevoegd, tiles kunnen nu die emoticons weergegeven, berichten uit notificaties zijn nu direct aan te klikken en je kunt nu contacten bellen vanuit WhatsApp.

WhatsApp voor Windows Phone lijkt bovendien flink wat soepeler te werken sinds de update, maar dit kan natuurlijk erg verschillen per toestel. Er is in ieder geval geen reden om de fijne update niet binnen te halen.

Download WhatsApp voor Windows Phone (gratis)

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel