Screenshots maken op je smartphone

Door op

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze met hun toestel screenshots maken van wat er op het scherm wordt getoond. Het lastige is dat dit per smartphone en per merk soms verschilt. In dit artikel tonen we hoe je met jouw toestel een schermafdruk maakt.

4g: alles wat je moet weten over sneller mobiel internet

Door op

Mobiele providers KPN, T-Mobile en Vodafone zijn momenteel hard bezig met de uitrol van hun landelijke 4g-netwerk. KPN is hiermee al het verst op weg en hoogstwaarschijnlijk het eerste klaar. T-Mobile en Vodafone volgen echter op de voet. In dit artikel legt Smartphone.nl alles uit over 4g.

Wat is een simlock en hoe kom ik er van af

Door op

Veel smartphones die je krijgt bij een prepaid-abonnement en sommige toestellen in combinatie met een abonnement bevatten een zogeheten simlock. Hierdoor kan de telefoon alleen in combinatie met een simkaart van de provider worden gebruikt. Smartphone.nl legt uit hoe je hier van af kunt komen.

Handige sneltoetsen in BlackBerry 10

Door op

De BlackBerry Q10 en Q5 zijn de eerste twee BlackBerry 10-smartphones die weer een daadwerkelijk toetsenbord hebben. Op dit toetsenbord zitten natuurlijk handige sneltoetsen. Wat handige shortcuts die je misschien nog niet kent.

5 functies van de iPhone die je misschien nog niet kent

Door op

Apples iPhone staat erom bekend dat het een intuïtieve telefoon is om te gebruiken. Alles wat je nodig hebt, is meestal een veeg of tik van je verwijderd. Toch zitten er veel handigheidjes in het besturingssysteem van Apple die vast niet iedereen heeft gevonden. 5 dingen die je misschien nog niet wist over iOS 6.