Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk alle 219 posts

Alle 219 posts van Wouter Nijsen

Angry Birds: alle games op een rijtje

Door op

Angry Birds is de meest succesvolle gamereeks die de smartphone ooit heeft gekend. Ontwikkelaar Rovio heeft onder die naam puike games uitgebracht die voor verschillende platformen te downloaden zijn. Smartphone.nl zet alle AB-games op een rijtje, van oud naar nieuw.

5 functies van de iPhone die je misschien nog niet kent

Door op

Apples iPhone staat erom bekend dat het een intuïtieve telefoon is om te gebruiken. Alles wat je nodig hebt, is meestal een veeg of tik van je verwijderd. Toch zitten er veel handigheidjes in het besturingssysteem van Apple die vast niet iedereen heeft gevonden. 5 dingen die je misschien nog niet wist over iOS 6.

Carmageddon: omstreden racegame beschikbaar voor Android

Door op

Na een succesvolle campagne op het crowdfundingplatform Kickstarter is ontwikkelaar Stainless Games er eindelijk in geslaagd om Carmageddon voor Android uit te brengen. De gewelddadige en omstreden pc-game uit 1997, die een jaar later in veel landen verboden werd, is voor 1,79 euro in de Google Play Store te downloaden.

Goedkope high-end Xtreamer Joyz vanaf nu verkrijgbaar

Door op

De Xtreamer Joyz, het nieuwe model van het ietwat onbekende Xtreamer, is vanaf vrijdag verkrijgbaar. De smartphone biedt goede specificaties voor een lage prijs. Zo bevat de Joyz een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een quadcore-processor die draait op 1,4GHz en een 13-megapixel-camera.

Nokia introduceert Lumia 925

Door op

Nokia heeft dinsdag de Nokia Lumia 925 aangekondigd. De Lumia 925 is de opvolger van de Lumia 920 en heeft vrijwel dezelfde specificaties als zijn voorganger. De nieuwe Lumia heeft echter een behuizing die deels van metaal is.