Over ons

Smartphone.nl richt zich op een brede doelgroep van smartphonegebruikers in de leeftijd van 12 tot 75 jaar. Op een toegankelijke manier worden nieuwtjes, tips en reviews gedeeld, maar ook koopadvies gegeven. De redactie bestaat uit een team van ervaren webredacteuren, ieder met zijn eigen specialisme en ervaring.

Wij helpen kiezen

Een smartphone uitkiezen wordt steeds moeilijker. Fabrikanten lijken iedere week een nieuw toestel uit de hoge hoed te toveren en dan heb je ook nog talloze andere Android-merken, de populaire iPhone en een aantal Windows Phone devices. Smartphone.nl zet de beste smartphones van dit moment op een rijtje, zodat consumenten gemakkelijker een keuze kunnen maken.

team-bigspark

De telecom experts achter Smartphone.nl

Tips en tricks

Of je nu je smartphone sneller wilt maken, de accuduur wilt verlengen of een verloren of gestolen toestel zoekt, met de handige tips op Smartphone.nl kun je direct uit de voeten. De uitleg is toegankelijk en compleet, en bovendien gemakkelijk te filteren op het type smartphone dat jij gebruikt.

Persinformatie

Ons team van Apple experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit, bel hiervoor met onze redactie op +31 (0)24 – 737 01 91.

Auteurs

Jarno Stinissen

Student HBO Communicatie te Eindhoven. Schrijft graag over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van mobiele devices. Verder een voetbalfanaat in hart en nieren. Gaat niet de deur uit zonder muziek op zak te hebben.

Bekijk alle 37 posts

Lars Paymans

Techjournalist uit Haarlem. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk alle 1 posts

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek uit Nijmegen. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl.

Bekijk alle 59 posts

Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk alle 29 posts

Roel van Hout

Een dag zonder smartphone, is een dag niet geleefd.

Bekijk alle 26 posts

Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk alle 6 posts

Wouter Nijsen

Student Communicatie aan de HAN en tevens webredacteur bij BigSpark. Geïnteresseerd in tech, mobile, films, series en alles daar omheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk alle 89 posts