Over ons

Smartphone.nl richt zich op een brede groep smartphonegebruikers, van jong tot oud. Op een toegankelijke manier delen we nieuwtjes, tips en reviews, maar ook koopadvies. Wij maken je wegwijs en laten zien waar je op moet letten. De redactie bestaat uit een team van ervaren webredacteuren, ieder met zijn eigen specialisme en ervaring.

Wij helpen kiezen

Een smartphone uitkiezen wordt steeds moeilijker. Fabrikanten toveren iedere week een nieuw toestel uit de hoge hoed en dan heb je ook nog de populaire iPhone. Smartphone.nl zet de beste smartphones van dit moment op een rijtje, zodat je als consument gemakkelijker een keuze kunt maken.

Het team achter Smartphone.nl en de andere merken van BigSpark.

Tips en tricks

Of je nu je smartphone sneller wilt maken, de accuduur wilt verlengen of een verloren of gestolen toestel zoekt, met de handige tips op Smartphone.nl kun je direct uit de voeten. De uitleg is toegankelijk en compleet, en bovendien gemakkelijk te filteren op het type smartphone dat jij gebruikt.

Persinformatie

Ons team van experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem daarvoor contact met ons op.

Auteurs

Dennis de Vries

Freelance techjournalist uit Alkmaar. Schrijft al sinds de T-Mobile G1 over Android, maar doet nu ook veel met startups. Zit verder graag in Krakau.

Bekijk alle 3 posts

Erwin Vogelaar

Freelance journalist uit Utrecht. Schrijft over tech, games, social media en een beetje religie. Maakt tussendoor ook graag een podcast. Houdt van verhalen in alle vormen.

Bekijk alle 3 posts

Florence Peeters

Techjournalist uit Cuijk. Spitst oren voor smartphones, innovatie en big data in alle vormen. Wordt ook gelukkig van sport, reizen en muziek.

Bekijk alle 25 posts

Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk alle 55 posts

Michel van 't Klaphek

Freelance journalist die graag schrijft over technologie en privacy, de zakelijke kant van smartphones en de mensen achter de industrie. Daarnaast fanatiek sporter en bijna afgestudeerd als economisch geograaf.

Bekijk alle 42 posts

Rens Blom

Freelance techjournalist uit Castricum die voor online en papieren media schrijft over elektronica, technologie en innovatie. Maakt in zijn vrije tijd graag strandwandelingen met de hond.

Bekijk alle 24 posts

Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk alle 44 posts

Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk alle 219 posts