Over ons

Smartphone.nl richt zich op een brede groep smartphonegebruikers, van jong tot oud. Op een toegankelijke manier delen we nieuwtjes, tips en reviews, maar ook koopadvies. Wij maken je wegwijs en laten zien waar je op moet letten. De redactie bestaat uit een team van ervaren webredacteuren, ieder met zijn eigen specialisme en ervaring.

Wij helpen kiezen

Een smartphone uitkiezen wordt steeds moeilijker. Fabrikanten toveren iedere week een nieuw toestel uit de hoge hoed en dan heb je ook nog talloze andere Android-merken, de populaire iPhone en een aantal Windows Mobile-devices. Smartphone.nl zet de beste smartphones van dit moment op een rijtje, zodat je als consument gemakkelijker een keuze kunt maken.

smartphone.nl over ons

Het team achter Smartphone.nl en de andere merken van BigSpark.

Tips en tricks

Of je nu je smartphone sneller wilt maken, de accuduur wilt verlengen of een verloren of gestolen toestel zoekt, met de handige tips op Smartphone.nl kun je direct uit de voeten. De uitleg is toegankelijk en compleet, en bovendien gemakkelijk te filteren op het type smartphone dat jij gebruikt.

Persinformatie

Ons team van experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem daarvoor contact met ons op.

Auteurs

Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk alle 166 posts

Lars Paymans

Techjournalist uit Haarlem. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk alle 41 posts

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek uit Nijmegen. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl.

Bekijk alle 45 posts

Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk alle 85 posts

Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk alle 28 posts

Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk alle 201 posts