iPhone X kopen: dit zijn alle opties

iPhone X kopen: dit zijn alle opties

De iPhone X is te koop in Nederland! Het nieuwste vlaggenschip van Apple werd net na de zomerperiode onthuld en nu kun je de iPhone X bestellen. Het toestel wordt verkocht in twee opslagcapaciteiten (64GB en 256GB) in twee kleuren (spacegrijs en zilver).

iPhone X kopen

Voor het eerst sinds de iPhone 6 heeft Apple het design van haar telefoon compleet vernieuwd. De iPhone X heeft namelijk een nieuw randloos oled-scherm waarbij de homeknop is verdwenen. Face ID vervangt Touch ID, wat betekent dat je je nieuwe iPhone X ontgrendelt via gezichtsherkenning.

Daarnaast heeft het bedrijf geluisterd naar de jarenlange vraag voor draadloos opladen. De iPhone X is dus draadloos oplaadbaar en ondersteunt ook het nieuwe augmented reality-platform, genaamd ARKit. Genoeg redenen om de iPhone X (uit te spreken als '10') meteen te bestellen!

iphone x kopeniPhone X kopen

Als je het nieuwe toestel wilt kopen, dan zul je diep in de buidel moeten tasten. Met een torenhoge adviesprijs (1159 euro) is de iPhone X de duurste iPhone ooit. Alle vernieuwingen brengen dus een stevig prijskaartje met zich mee. Wil je de iPhone X bestellen, dan heb je de keuze tussen een losse iPhone X of een iPhone X met abonnement.

iPhone X los kopen

Een losse iPhone X is de logische optie als je al een sim only-abonnement hebt. Een iPhone X kopen kan bij verschillende webshops. Check de prijsvergelijker van onze vrienden bij iPhoned voor het meest actuele aanbod. Hieronder staat de iPhone X prijs per uitvoering op een rijtje.

Een aantal webshops verkopen de iPhone X in Nederland. Alle webshops bieden het toestel aan in de beschikbare kleuren en opslagcapaciteiten. Check het overzicht hieronder voor de opties.

  • De iPhone X bestellen bij Amac
  • De iPhone X bestellen bij Coolblue
  • De iPhone X bestellen bij Bol
  • De iPhone X bestellen bij MediaMarkt
  • De iPhone X bestellen bij Wehkamp
  • De iPhone X bestellen bij BCC

iPhone X abonnement

Geef je liever niet in één keer zoveel geld uit? Dan kun je een iPhone X met abonnement nemen. Echter moet je dan wel rekenen op hoge maandelijkse kosten, gezien de losprijs. De volgende providers bieden de iPhone X met abonnement aan:

Naast de providers zijn er ook een aantal webshops die het nieuwe vlaggenschip in combinatie met een abonnement aanbieden. Hieronder check je bij welke webwinkels je een iPhone X abonnement kunt afsluiten.

→ Check ook de iPhone X levertijd bij de verschillende webshops en providers. Hiermee zorg je ervoor dat je het nieuwe toestel zo snel mogelijk in huis hebt.

Tip: Vind je de iPhone X te duur. Ga dan voor de iPhone 8 of 8 Plus. Check de actuele prijzen in de prijsvergelijker van onze vrienden bij iPhoned.

Geschreven door Declan van Schaik

Techjournalist uit ‘s-Hertogenbosch. Schrijft graag over smartphones en tips. Liefhebber van voetbal en kan niet zonder Spotify.

Bekijk profiel