Black Friday 2018 pre-sale: de mooiste deals op een rijtje

Black Friday 2018 pre-sale: de mooiste deals op een rijtje

Black Friday 2018 is er eerder dan de naam doet vermoeden. Hoewel op vrijdag 23 november winkels de grootste acties houden, kun je deze hele week al profiteren van kortingen in de Black Friday pre-sale. Check hier de beste deals van Black Friday 2018.

Black Friday 2018: alle aanbiedingen

Het van oorsprong Amerikaanse fenomeen Black Friday groeit ook in Nederland steeds meer uit tot een vaste waarde. Het geldt als de start voor de kersinkopen, en daarom geven webshops flinke kortingen op talloze producten. Veel van die winkels trekken zelfs een hele week uit voor de stuntactie.

Ook voor elektronicadeals kun je deze hele week terecht bij Bol.com, BCC en nog veel meer. In dit artikel zetten we daarom de beste acties op een rijtje zodat jij voor een lage prijs grote inkopen kan doen tijdens de Back Friday 2018 pre-sale.

BCC

Veel webwinkels starten al eerder met het kortingsfestijn, waaronder BCC. Hier vind je nu onder meer enkele deals op televisies, laptops en bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A6.

Bekijk hier alle Black Friday pre-sale aanbiedingen van BCC

Bol.com

De gehele week vanaf 19 november tot en met Cyber Monday zijn er allerlei aanbiedingen te vinden voor populaire elektronica en accessoires. Bestel je voor middernacht, dan heb je de meeste producten de volgende dag al in huis.

Check hier alle pre-Black Friday deals van Bol.com

Expert

Ook Expert doet mee aan de pre-sale van Black Friday 2018 en heeft nu al een aantal goede deals klaarstaan. Zo is de Galaxy S8 nu tijdelijk een stuk goedkoper en ook hier scoor je met flinke korting een laptop of audio-apparatuur.

Bekijk hier het overzicht van alle Expert-aanbiedingen

samsung galaxy s8

Samsung

Samsung biedt zelf in de pre-sale enkele aantrekkelijke acties aan voor onder meer televisies en soundbars. Zo krijg je tot 800 euro voordeel op geselecteerde tv's, krijg je 350 euro retour bij aankoop van een QuickDrive wasmachine of was-droogcombinatie en ontvang je een Wireless Surround Kit bij aankoop van een all-in-one soundbar. Deze kit bestaat uit twee achterspeakers.

Wil je liever een goede deal voor een Samsung smartphone of tablet? In het weekend, vanaf Black Friday dus, kan je flinke kortingen op deze apparaten verwachten. Check hier alle pre-sale aanbiedingen van Samsung.

JBL

Hoewel verschillende webshops al stunten met JBL-gadgets, biedt de audiofabrikant op zijn eigen site ook wat leuke kortingen aan. Een JBL Charge 3 krijg je nu al voor 142 euro in plaats van 179 euro. Zoek je juist een koptelefoon, dan bespaar je 50 procent op de Synchros E50BT hoofdtelefoon die nu tijdelijk van 149 euro naar 74,99 euro is gegaan. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle JBL-kortingen tijdens de Black Friday pre-sale.

Refurbished.nl

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? Bij Refurbished.nl krijg je in de pre-sale van Black Friday 50 euro korting op de refurbished iPhone 6S met 16GB. Dit is een prima instapmodel dat de meest recente software, iOS 12, ondersteunt.

Mobico

Een nieuwe of refurbished iPhone 7,8 of X vind je bij Mobico de komende dagen voor een fijne prijs. Al vanaf €749,- heb je een iPhone X in huis. Een iPhone 8 met 64GB is nu tijdens de actie tot en met zaterdag al vanaf €529,- te bestellen. Check hier alle pre-sale deals van Mobico.

YourMacStore

Ook bij YourMacStore kun je nu extra goedkoop een refurbished iPhone scoren, maar vooral de kortingen op de MacBooks zijn interessant. Scoor bijvoorbeeld de nieuwe MacBook Air (2018) voor €1252,94,- in plaats van €1349,-! Of profiteer van de 15 inch MacBook Pro Touch-aanbieding. Deze is nu tijdelijk van €3299,- naar €3001,96,-. Kijk hier voor alle aanbiedingen van YourMacStore.

Mediamarkt

Ben je benieuwd wat MediaMarkt allemaal voor aanbiedingen voor jou heeft? Check in dit overzicht van welke acties je de gehele week kunt profiteren bij MediaMarkt.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel