Kies voor KPN Unlimited en juich Oranje naar de overwinning (ADV)

Kies voor KPN Unlimited en juich Oranje naar de overwinning (ADV)
Met KPN Unlimited ben je altijd onbeperkt online. Als je nu een abonnement afsluit, krijg je bovendien twee kaartjes voor het Huis van Oranje cadeau! Juich jij onze jongens straks naar de overwinning?

Ga met KPN Unlimited naar het Huis van Oranje

Met KPN Unlimited naar het Huis van Oranje
Zit jij de hele dag op je smartphone? Dan is KPN Unlimited hét abonnement voor jou. En als je thuis al een internetverbinding van KPN hebt, krijg je nu tot wel 10 euro korting per maand. Tot en met 6 november ontvang je bovendien, zolang de voorraad strekt, twee kaartjes voor het Huis van Oranje bij een KPN Unlimited-abonnement. Het Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB. Geniet in de Johan Cruijff Arena van de wedstrijden op megaschermen, een pre-show met topartiesten en een spectaculaire halftime-show. Samen met 55.000 andere Oranjefans moedig jij onze jongens aan! Zo groots beleef je voetbal nergens anders.

KPN Unlimited: dit moet je weten

Dankzij KPN Unlimited hoef je je nooit meer zorgen te maken over je dataverbruik. Met een onbeperkte hoeveelheid MB's kun je onderweg zoveel streamen en downloaden als je wil. Reis je veel met de trein? Dan kijk je met KPN Unlimited al je favoriete series in de hoogste kwaliteit. 5G is namelijk standaard bij het abonnement inbegrepen, zodat je geniet van het snelste en meest stabiele internet. Tijdelijk krijgt iedereen bovendien 2,50 euro per maand korting op KPN Unlimited! Dat geldt ook voor Sim only-abonnementen. Als je nog een goede smartphone hebt, kun je dus gewoon gebruik maken van deze aanbieding.

Kies voor KPN Unlimited en de Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Groen
Ben je wél toe aan een nieuw toestel? Natuurlijk kun je KPN Unlimited ook afsluiten in combinatie met een smartphone van jouw keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de fraaie Samsung Galaxy S22? Die is nu extra scherp geprijsd. Tot en met 30 oktober krijg je er bovendien gratis Galaxy Buds2 Pro bij ter waarde van 229 euro! Dankzij de actieve ruisonderdrukking luister je met deze premium oordopjes ongestoord naar je favoriete muziek. De S22 is een compact toestel dat grootse prestaties levert. Hij draait op de snelste chip van Samsung en heeft een kleurrijk 6,1 inch-oled-scherm. Je geniet van een hoge helderheid en een perfect contrast, waardoor al je content er prachtig uitziet. Met de nieuwe 50 megapixel-camera maak je bovendien de mooiste foto's, zelfs in het donker. Ook biedt Samsung een uitstekend updatebeleid, zodat je jarenlang verzekerd bent van de nieuwste features.

Nog meer voordeel met KPN Hussel

Als je al KPN Thuis hebt, geniet je met KPN Hussel van nog veel meer voordelen. Je krijgt niet alleen korting op KPN Unlimited, maar ook op je favoriete entertainment. Zo profiteer je maandelijks van 5 euro korting op onder andere Netflix, Spotify, Viaplay, ESPN, Disney+ óf Disney+ in combinatie met ESPN. Deze actie geldt ook als je al geabonneerd bent. Heb je thuis TV van KPN? Dan krijg je bovendien het Pluspakket ter waarde van 6,99 euro per maand helemaal gratis. Daarmee geniet je van meer dan 25 extra zenders en nog meer films en series. Zo heb je altijd iets te kijken.

Met KPN naar het Huis van Oranje

Liggen jouw spandoeken al klaar? Tot en met 6 november krijg je bij het afsluiten van een KPN Unlimited-abonnement twee kaartjes voor het Huis van Oranje cadeau. Schreeuw samen met tienduizenden andere fans ons elftal naar de titel. Wees er wel snel bij, want op is op!
Kaartjes Huis van Oranje