Pre-order van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro gestart in Nederland!

Pre-order van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro gestart in Nederland!
Vanaf 14:00 vandaag kan je de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro in Nederland alvast bestellen. Check de beste prijzen en de unieke features per toestel in dit artikel.

Pre-order de iPhone 12 en iPhone 12 Pro direct

De pre-order van de iPhone 12 is 16 oktober 2020 om 14:00 van start gegaan. Wil jij de iPhone 12 of iPhone 12 Pro als een van de eersten in huis hebben? Met de beperkte voorraden is de regel ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt' van toepassing. Wees er dus snel bij als je zeker wilt zijn van een snelle levering.

Je hebt de keuze uit een iPhone 12 of een iPhone 12 Pro. Daarbij kan je nog kiezen tussen het bestellen van een los toestel, óf een toestel met een abonnement. Bij onderstaande partijen of via de website van Apple kan je de bestelling naar keuze plaatsen. Het is wel belangrijk om op de prijs en levertijd te letten.

Bij de ene partij duurt de levering wellicht wat langer en bij de andere partij is de prijs misschien wat hoger. Kijk dus goed naar wat jouw prioriteit heeft. Vergeet ook niet je favoriete kleur en gewenste opslagcapaciteit te selecteren wanneer je de pre-order plaatst.

De eerste exemplaren van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro worden op vrijdag 23 oktober 2020 bezorgd. De iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Mini zijn pas vanaf 6 november 2020 te bestellen.

iPhone 12 met abonnement bestellen

Bekijk de meest actuele aanbiedingen in de iPhone 12 met abonnement prijsvergelijker van iPhoned

iPhone 12 los bestellen

Voor de meest actuele prijzen verwijzen we je naar de losse iPhone 12 prijsvergelijker van iPhoned

iPhone 12 Pro met abonnement bestellen

Bekijk de meest actuele aanbiedingen in de iPhone 12 pro met abonnement prijsvergelijker van iPhoned

iPhone 12 Pro los bestellen

Voor de meest actuele prijzen verwijzen we je naar de losse iPhone 12 Pro prijsvergelijker van iPhoned

Eigenschappen van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Het eerste wat opvalt aan de nieuwe iPhone 12 en de iPhone 12 Pro is het nieuwe design. Dit lijkt wegens het hoekige frame een beetje op het design van de iPhone 5 en de recente iPad Pro's.

Het 6,1 inch oled-scherm van de nieuwe iPhones zorgt voor mooie, levendige kleuren en een goede beeldkwaliteit. De reguliere iPhone 12 heeft een dubbele camera achterop en de iPhone 12 pro heeft er zelfs drie. Daarbij heeft de iPhone 12 Pro een LiDAR-scanner. Hiermee kan je onder andere de kwaliteit van je portretfoto's naar een hoger niveau tillen.

Verder vertonen de nieuwe iPhones een hoop overeenkomsten. Alle vier de modellen zijn dankzij de A14 Bionic-processor even snel, kunnen met 5G overweg en zijn uitgerust met oled-panelen. De iPhone 12 lijkt daardoor een stuk meer op de Pro-uitvoering dan zijn voorganger. Het grootste verschil zit ‘m in de camera's.

Meer leren over de nieuwe iPhones

Wil je meer lezen over de verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 12 pro voordat je een keuze maakt? Check dan snel ons iPhone 12 vs iPhone 12 Pro artikel op iPhoned.nl. Wil je alles te weten komen over de nieuwe toestellen? Check dan de uitgebreide overzichtspagina's op onze zustersite: