Black Friday 2018: dit zijn de beste deals om te scoren

Black Friday 2018: dit zijn de beste deals om te scoren

Vandaag is de dag: Black Friday 2018 gaat van start! Alle grote elektronicawinkels en webshops stunten dit weekend met hun prijzen, wat heel wat centen kan schelen. Wij zetten hier de beste elektronica-deals voor jou op een rijtje.

Black Friday 2018: de aanbiedingen op een rij

Black Friday wordt ook in Nederland steeds groter en ook dit jaar kan je er niet omheen. Winkels als MediaMarkt en Bol.com bieden al de hele week pre-sale deals aan, maar vandaag start Black Friday 2018 pas officieel. Dat betekent ook dat je vandaag de grootste kortingen kunt verwachten.

Om niet te verdwalen in alle acties verzamelen we voor jou alle deals die voor jou de moeite waard zijn. Van Android smartphones tot koptelefoons, laptops, Chromecasts en (refurbished) iPhones. We kijken hiervoor naar Nederlandse webshops, refurbished aanbieders en fabrikanten zelf.

De meeste acties lopen van vandaag 23 november tot en met zondag 25 november. Vervolgens heb je op 26 november nog enkele leuke deals tijdens Cyber Monday. Let op: de meeste winkels hanteren de regel op=op, dus het is verstandig om niet te lang te wachten met deals die jij interessant vindt.

Dit overzicht is bijgewerkt op vrijdag 23 november.

Android-smartphones

Apple-producten

iPhones

iPads en MacBooks

 

Refurbished

Refurbished smartphones

Overige refurbished deals

Koptelefoons

Speakers

Laptops

Overige gadgets & accessoires

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel