Black Friday-actie: 100 euro extra korting op Samsung Galaxy S9, Note 8

Black Friday-actie: 100 euro extra korting op Samsung Galaxy S9, Note 8

Ook Samsung pakt uit op Black Friday. Je krijgt tot wel 150 euro cashback-korting op verschillende high-end smartphones, waaronder de Galaxy S9 en Note 8. Dit is hoe je profiteert.

Galaxy S9 Black Friday cashback-actie

De Samsung Galaxy S9 is tot wel 100 euro goedkoper, terwijl je op de Note 8 liefst 150 euro extra korting krijgt. Deze Black Friday-actie van Samsung loopt tot en met maandag. Je hebt dus alleen dit weekend om te profiteren van flinke korting op drie van de populairste Samsung-smartphones.

De toestellen bestel je via Samsungs eigen webwinkel. Tijdens het bestellen voer je de code ‘blackfriday' in om de cashback korting te krijgen. Het geld wordt vervolgens enkele weken na de aankoop teruggestort op je rekening.

Dezelfde cashbackkorting krijg je overigens ook bij verschillende andere winkels. Check bijvoorbeeld de Samsung cashback-actie bij MediaMarkt.

Laagste prijs voor Galaxy S9

Samsung heeft de Galaxy S9 de afgelopen weken al vaker afgeprijsd, maar deze actie zorgt voor de laagste prijs tot nu toe. Het toestel is hiermee goedkoper dan rivalen als de OnePlus 6T en Huawei P20 Pro. De Galaxy S9 werd begin dit jaar geïntroduceerd voor 849 euro maar is dus inmiddels behoorlijk in prijs gezakt. Qua design, camera en scherm kan de S9 echter nog steeds makkelijk mee met de allernieuwste smartphones.

“De telefoon heeft een uitstekende camera, die vooral bij donkere omstandigheden boven de concurrentie uitsteekt. Het design en scherm zijn nauwelijks veranderd, maar blijven van hoogstaand niveau en maken van de Galaxy S9 een fraaie smartphone,” zo schreef onze zustersite Android Planet in de Galaxy S9 review.

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel