Foto’s van BlackBerry Curve 9720 lekken uit

Foto’s van BlackBerry Curve 9720 lekken uit

Afgelopen weekend lekten er al enkele specificaties uit van de BlackBerry Curve 9720, een BlackBerry-toestel dat nog op BlackBerry 7 draait. Een Thaise website heeft maandag ook foto's gelekt van het toestel.

curve 9720De BlackBerry Curve 9720 is weliswaar nog niet officieel aangeknodigd, maar de gelekte foto's maken de komst van het toestel nu zo goed als zeker. Het opvallendste van de waarschijnlijk goedkope Curve 9720 is dat hij nog draait op BlackBerry 7.1, terwijl BlackBerry momenteel al zijn nieuwste toestellen, zoals de BlackBerry Q10, op BlackBerry 10 laat draaien.

Curve 9720: komst naar Nederland onzeker

De verwachting is dat het toestel een schermresolutie heeft van 480 bij 360 pixels en dat de singlecore-processor waarschijnlijk op minder dan 1GHz loopt. Het welbekende qwerty-toestenbord is – uiteraard – ook aanwezig.

Het is echter nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de Curve 9720 gaat verschenen. Wellicht is BlackBerry het niet eens van plan om de smartphone hier uit te brengen en alleen in opkomende markten, of markten zoals Azië. Zodra er meer bekend is over de BlackBerry Curve 9720 of andere BlackBerry-toestellen hoor je het natuurlijk direct op Smartphone.nl.

curve 9720

Via: GSMinfo

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel