Smart Home dagen bij Tink: hoge kortingen op Google Nest, Tado en Bosch producten (ADV)

Smart Home dagen bij Tink: hoge kortingen op Google Nest, Tado en Bosch producten (ADV)

Profiteer van 22 februari tot en met 28 februari van exclusieve deals en hoge kortingen op vele smart home-producten bij Tink tijdens de Smart Home dagen.

Smart Home dagen bij Tink

Maak nu je eigen huis volledig slim met extreme kortingen op smart home-producten bij Tink. Tot en met 28 februari profiteer je van tot wel 50% korting op de vele producten van onder andere Google Nest, tado° en Bosch voor je slimme huis. Wij zetten hieronder de beste deals op een rijtje.

Google Nest Doorbell en Google Nest Hub (€ 101 korting)

De Google Nest Doorbell is een slimme draadloze videodeurbel met een brede groothoeklens en een uitstekende camera. De deurbel heeft geen bedrading en is dus eenvoudig te installeren. Vanaf je iPhone zie je automatisch wie er aanbelt en is het zelfs mogelijk om op afstand terug te praten. Deze komt in een deal met een Google Nest Hub, een beeldscherm die de rest van je slimme huis aanstuurt.

Met de Google Nest Doorbell (batterij) en de Google Nest Hub (Gen. 2) haal je een set in huis om eindelijk te beginnen met slim wonen. De twee producten in dit smart home-ecosysteem van Google haal je nu van € 299,98 voor € 199,00 euro in huis. Dat betekent dat je met de 34% korting nu € 100,98 euro minder betaalt voor deze producten. Woon slimmer voor een zacht prijsje!

Bosch Smart Home Controller en Rookmelders (€ 110 korting)

Met de Bosch Smart Home Rookmelders slaap je altijd als een roos of ga je met een veilig gevoel van huis. De rookmelders hebben, naast rookdetectie, ook speciale verlichting ingebouwd. Zo wordt je vluchtroute bij rook automatisch verlicht en is je pad dus beter zichtbaar. Wanneer je van huis bent, zorgen deze drie rookmelders in combinatie met de Smart Home Controller voor een melding op je smartphone.

Met de Bosch Smart Home Controller en drie rookmelders heb je niet alleen in jouw keuken een veilig gevoel, maar plaats je de andere twee in bijvoorbeeld je slaapkamer en woonkamer. De controller zorgt ervoor dat de rookmelders met elkaar in contact staan en dat jij het weet als er ergens rook in jouw huis is. In plaats van € 339,80 heb je deze deal bij Tink nu voor maar € 229,95 euro. Dat is maar liefst 32% korting. Daarmee bespaar je € 109,85 euro op een slimmer huis én een veiliger gevoel.

Tink Smart Home dagen

Tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit (€221 korting)

Wil je beter zijn voor het milieu en tegelijkertijd ook nog besparen op hoge rekeningen? Kijk dan naar de Thermostaat Starter Kit van tado°. Je kan met deze kit je thermosstaat aan zetten op basis van je locatie. Ben je dicht bij huis? Dan gaat je thermostaat automatisch op tijd aan. Zo kom je altijd in een warm huis binnen en kun je meteen beginnen met relaxen. Ook is het mogelijk om tijdschema's in te stellen. Zo rol je altijd goed uit bed en ga je nooit té warm slapen.

De Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge + 6-pack Radiatorknoppen koop je nu van € 619,94 voor € 399,00 euro. Dat betekent dat je met 36% korting nu € 220,94 euro minder betaalt voor een huis dat altijd jouw perfecte temperatuur heeft én ook nog eens aan jouw portemonnee denkt.

Nog meer aanbiedingen bij Tink

Er zijn nog veel meer aanbiedingen bij Tink om jouw huis super slim te maken, Zo koop je een Netatmo Premium Set Weerstation met 100 euro korting. Werk je graag in de tuin en wil je je planten zo goed mogelijk verzorgen? Dan heb je een persoonlijke weerstation nodig. In deze kit zit een regenmeter, windmeter en een weerstation. Via een app krijg je alle data overzichtelijk binnen in mooie grafiekjes.

Heb je een elektrische auto? Bekijk dan de Wallbox Pulsar Plus. Hiermee kan je zowel je elektrische auto ‘gewoon' opladen, als statistieken bijhouden en timers instellen. Dit laadstation laad je auto enorm snel en slim op én heeft een functie om te laden met zonne-energie. De Wallbox Pulsar Plus Laadstation koop je nu bij Tink met bijna 140 euro korting.

Ben je op zoek naar een slimme deurbel, maar wil je geen Google? Koop dan de Hombli Smart Video Doorbell 2 + Doorbell Chime 2 met 70 euro korting. Met deze slimme deurbelset zie én hoor je binnen een straal van 300 meter wie er aanbelt en dus voor je deur staat. Aansluiten gaat eenvoudig. Je hoeft deze set enkel in je stopcontact te stoppen.

Bij Tink ontvang je naast deze aanbiedingen ook op de speakers van Sonos tot 12% korting of haal je de slimme sloten van Nuki nu extra voordelig in huis. Daarnaast heeft Tink ook nog allerlei slimme verlichting voor een zacht prijsje. Wil je toch nog even zelf op zoek naar de beste deal? Klik dan op de onderstaande knop!