T-Mobile Go Unlimited aangekondigd met onbeperkt mobiel internet

T-Mobile Go Unlimited aangekondigd met onbeperkt mobiel internet

Met T-Mobile Go Unlimited kun je straks voor 35 euro per maand onbeperkt internetten en bellen. Het is de eerste provider met onbeperkt mobiel internet in Nederland.

T-Mobile Go Unlimited

Vanaf 16 januari lijkt er een heuse prijzenoorlog ontketend te worden op de mobiele markt. T-Mobile introduceert die dag vijf nieuwe abonnementen, waarvan enkele voorzien zijn van onbeperkt mobiel internet. Het is voor het eerst dat een Nederlandse provider een volledig onbeperkte databundel aanbiedt voor consumenten.

t-mobile go unlimited

T-Mobile Go Unlimited EU laat klanten voor 35 euro per maand onbeperkt bellen en internetten binnen heel Nederland, via het 4G-netwerk van de provider. Om te voorkomen dat klanten hun mobiel internet gebruiken als vervanger voor vast internet is er wel een kleine stok achter de deur. Standaard krijg je een bundel van 5GB per dag. Als die op is, kun je hem via de T-Mobile app gratis en onbeperkt aanvullen met extra bundels van 1GB. Zo is het niet mogelijk om ontzettend grote bestanden te downloaden.

Het abonnement is bovendien geldig binnen alle landen in de Europese Unie. Het onbeperkt internetten geldt slechts 60 dagen per jaar. Zit je meer dan zestig dagen per jaar in het buitenland, dan moet je het doen met ‘slechts' 10GB per maand. Binnen Nederland blijft overigens wel alles onbeperkt.

De provider introduceert ook nog het T-Mobile Go Unlimited EU + USA-abonnement. Voor 60 euro per maand kunnen gebruikers daarmee ook onbeperkt internetten binnen de Verenigde Staten. Daarbij gelden dezelfde voorwaarden als voor onbeperkt internet binnen de Europese Unie: maximaal zestig dagen per jaar.

Daarnaast zijn er nog een drietal andere abonnementen waarmee klanten enkel onbeperkt kunnen bellen, met een beperkte databundel. T-Mobile Go Basic, Go Next en Go Up bieden respectievelijk 1, 5 en 10GB aan data per maand voor 19, 24 en 28 euro per maand.

T-Mobile's nieuwe abonnementen zijn beschikbaar vanaf 16 januari. De genoemde prijzen gelden voor sim only-abonnementen met een duur van twee jaar. De tarieven voor abonnementen van één jaar zijn op dit moment nog onbekend. Op onze dochtersite OnlySim kun je de prijzen van T-Mobile sim only-abonnementen vergelijken.

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel