T-Mobile stunt met prijzen om Tele2 van zich af te houden

T-Mobile stunt met prijzen om Tele2 van zich af te houden

T-Mobile voelt de hete adem van Tele2 in de nek. De provider stunt met diverse abonnementen met grote databundels, die voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers interessant zijn.

T-Mobile Unlimited Madness

Begin dit jaar lanceerde T-Mobile Unlimited, een abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms’jes voor een vast bedrag (35 euro) per maand. Medio mei volgde Tele2 met een soortgelijk abonnement, maar dan voor een maandelijks bedrag van 25 euro. Helemaal onbeperkt zijn de abonnementen overigens niet: beide providers hanteren een datalimiet van 5GB per dag. Buiten Nederland geldt bij T-Mobile een datalimiet van 10GB per maand en bij Tele2 van 6GB, mits gebruikers binnen de EU blijven. Daarbuiten moeten ze een extra bundel aanschaffen.

Ondanks de lagere datalimiet is Tele2 met zijn onbeperkte abonnement vooralsnog voordeliger dan T-Mobile. Het antwoord van laatstgenoemde komt in de vorm van de zogeheten Unlimited Madness Maand. Bestaande en nieuwe klanten krijgen tot 18 juni tot 50 procent korting op een Go-abonnement. Het onbeperkte Unlimited-abonnement kost nog steeds 35 euro, al krijgen klanten tot 5 euro extra korting als zij een een groep aanmaken met andere T-Mobile-gebruikers. Nieuwe klanten moeten rekening houden met 20 euro aansluitkosten. Tele2 rekent eenmalig 15 euro per aansluiting.

Goed om te weten is dat je tijdens de Unlimited Madness Maand niet alleen bij een abonnement met toestel, maar ook met een sim only-abonnement flink bespaart. Op zustersite OnlySim vind je de beste aanbiedingen voor een sim only-abonnement van T-Mobile.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel