Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

5G-telefoons: met deze smartphones kan je supersnel mobiel internetten in 2022

Door op

Nog even en we gaan ons helemaal te buiten aan telefoons met 5G-internet. Deze snellere vorm van mobiel internet wordt volop ontwikkeld door providers en andere betrokken partijen. Er zijn al veel 5G-telefoons te koop en het aanbod neemt alleen maar verder toe. Tijd om de zaken op een rijtje te zetten.

Alles over Android 12

Door op

Google heeft Android 12 uitgebracht, dé Android-versie voor eind 2021 en een groot deel van 2022. De software komt via een update naar een deel van de bestaande Android-smartphones en wordt standaard geïnstalleerd op nieuwe modellen. Smartphone.nl vertelt je alles over Android 12.

Top 6: de beste smartphones onder de 250 euro

Door op

Smartphones lijken steeds duurder te worden, met topmodellen die meer dan duizend euro kosten. Wil je niet zoveel geld uitgeven, dan zijn er gelukkig ook genoeg goede budgettoestellen. Smartphone.nl zoekt uit wat de beste smartphone onder de 250 euro is en zet – in willekeurige volgorde – zes favorieten op een rij.

Winnen maar: bomvolle rugzak met een waarde van 909 euro

Door op

De hele maand augustus staat zustersite Android Planet in het thema van Back to school. Daarbij hebben we een grootse back to school-winactie opgezet. Zo maak je kans op het grootste prijzenpakket ooit. Wil jij kans maken op een goed gevulde rugzak of een andere coole prijs? Lees dan snel verder.

De 5 beste smartphones voor kinderen

Door op

Op een bepaald moment zijn je kinderen toe aan hun eigen smartphone. Dan is niet alleen een vriendelijke prijs, maar bijvoorbeeld ook een goede beveiliging of grote accu handig. Welk toestel de beste smartphone voor kinderen is, lees je in dit overzicht.