Win de nieuwe iPhone: iPhoned geeft de iPhone 12 Pro weg!

Het is september en trouwe lezers weten wat dat betekent: het is weer tijd voor de grootste winactie van het jaar. We geven een nieuwe iPhone weg! Zo maak je kans op de opvolger van de iPhone 11 Pro.

Zo kun jij de iPhone 12 Pro winnen

Meedoen is heel gemakkelijk: het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief van onze zustersite iPhoned.nl met het onderstaande formulier. Welke nieuwsbrief je kiest maakt niet uit: zodra je bent ingeschreven, maak je kans op die fonkelnieuwe smartphone.

  1. Schrijf je in via dit formulier;
  2. Duimen maar!

Let op: We zijn onze trouwe lezers uiteraard niet vergeten. Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan maak je automatisch kans.

De afgelopen jaren hebben we steeds de nieuwe iPhone weggegeven: geen addertjes onder het gratis of vervelende spam-mailtjes in je inbox. Je kiest zelf op welke nieuwsbrief je (gratis) jezelf inschrijft:

  • Dagelijks: onze dagelijkse nieuwsbrief ploft iedere werkdag in je mailbox met al het Apple-nieuws van de afgelopen 24 uur;
  • Wekelijks: de wekelijkse nieuwsbrief versturen we vrijdagavond met een selectie van het belangrijkste nieuws en onze beste artikelen;
  • Winacties: met deze nieuwsbrief word je een paar keer per jaar op de hoogte gebracht over winacties.

Wanneer maken we de winnaar bekend?

Apple heeft de nieuwe iPhones nog niet officieel bekendgemaakt. We kunnen dus nog geen concrete datum geven waarop we de winnaar onthullen. Zodra de nieuwe iPhones in Nederland verkrijgbaar zijn, lees je wie er gewonnen heeft.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel