Flappy Bird downloaden voor Android en iOS: hier kun je terecht

Flappy Bird downloaden voor Android en iOS: hier kun je terecht

Sinds gisteravond is Flappy Bird downloaden niet meer mogelijk, maar gelukkig zijn er methoden om de game alsnog te spelen. Bekijk alle mogelijkheden hier en download Flappy Bird voor Android of iOS!

Flappy Bird downloadenFlappy Bird is de afgelopen week uitgegroeid van een simpele platformgame tot een regelrechte hype in de App Store en Google Play. Omdat de Vietnamese ontwikkelaar van het spel, waarbij je een vliegende vis langs groene buizen moet loodsen, geen zin meer had in alle aandacht, haalde hij de game gisteravond uit beide app-stores. Daardoor is Flappy Bird downloaden niet meer mogelijk, althans via de ‘normale' weg.

Flappy Bird Android-versie downloaden

Heb je een Android-toestel, dan kun je namelijk terecht op deze pagina om het losse installatiebestand te downloaden en te installeren op je toestel. Deze versie van Flappy Bird is virusvrij, eenvoudig te installeren en biedt de gameplay die je gewend bent. Heb jij het in je om de frustratie te verslaan en een topscore te noteren?

Flappy Bird iOS: dit zijn de alternatieven

Heb je een iPhone of iPad, dan is het wat lastiger om Flappy Bird te installeren. Je kunt namelijk niet buiten de App Store om zomaar allerhande apps op je toestel zetten. Ondanks dat Flappy Bird offline is, zijn er talloze soortgelijke games beschikbaar voor iOS. Op deze pagina vind je de beste alternatieven van dit moment die de originele Flappy Bird-ervaring benaderen.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel