BarCode: neem gratis deel aan een 24-uursmarathon voor app-developers

BarCode: neem gratis deel aan een 24-uursmarathon voor app-developers

Je kunt je nu gratis inschrijven voor BarCode, een 24-uursmarathon voor app-developers georganiseerd door Microsoft. Het event vindt plaats op 7 en 8 februari.

24 uur apps developen in de gevangenis tijdens BarCode

BarCode richt zich op app-developers die een app in de iTunes Store of Google Play Store hebben en deze willen omzetten naar Windows 8 of Windows Phone. De 24-uursmarathon staat in het teken van diverse interesse sessies en als developer word je bijgestaan door experts die je voorzien van persoonlijk advies. Er wordt ingegaan op de technische kant van het succesvol uitbrengen van apps voor Windows 8 of Windows Phone, maar ook stilgestaan bij de marketing ervan. Ook na afloop kun je als deelnemer rekenen op ondersteuning vanuit Microsoft.

Gratis inschrijven en deelnemen aan BarCode kan via www.24barcode.nl. Microsoft zal deelnemers tijdens BarCode voorzien van eten, drinken en snacks. Je hoeft dus alleen een slaapzak en een laptop met de juiste software mee te nemen. Tussendoor is het mogelijk om een hapje te eten en te ontspannen in de Xbox-cel.

Schrijf je gratis is

BarCode vindt plaats van 7 februari (19.00 uur) tot 8 februari (19.00 uur). Het programma is daarbij net zo uniek als de locatie. “We willen niet alles verklappen, maar er lopen ook een paar echte zware jongens rond”, aldus de organisatie. Het adres van de gevangenis is Noordsingel 115 te Rotterdam en gratis parkeren kan op het terrein eromheen. Treinreizigers bereiken de locatie lopend vanaf station Rotterdam Centraal.deelnemen

Schrijf je nu gratis in voor Barcode via www.24barcode.nl.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel