Bezitter verbrande Galaxy S4 krijgt nieuw toestel van HTC

Bezitter verbrande Galaxy S4 krijgt nieuw toestel van HTC

De Amerikaanse bezitter van een in de fik gevolgen Galaxy S4 heeft van HTC een gloednieuwe HTC One M8 gekregen. Het enige dat de eigenaar hoefde te beloven, is dat als hij de Galaxy S4 terug zou krijgen het toestel zou doneren aan een goed doel of verkopen en het geld eveneens aan een goed doel geven.

Het verhaal met betrekking tot de verbrande Galaxy S4 werd onlangs – inclusief foto's – op Reddit geplaatst. De eigenaar van het toestel gebruikte naar eigen zeggen een officiële oplader en accu, maar dat mocht niet baten. De S4 werd ‘s nachts tijdens het opladen zo warm dat deze vlam vatte en de micro-usb-ingang kapot ging. Nadat de eigenaar contact opnam met Samsung en het toestel ter reparatie opstuurde, hoorde hij niks meer. Samsung zou hem zelfs hebben genegeerd toen hij verhaal ging halen. Een attente HTC-manager pikte het verhaal op en bood de ongelukkige gebruiker een gratis toestel aan.

Het is overigens niet de eerste keer dat een toestel van Samsung in het nieuws komt door schade veroorzaakt door hitte. Vorige week vatte de Galaxy S4 van een 13-jarig meisje vlam terwijl deze onder haar hoofdkussen lag. In het filmpje hieronder doet het meisje – dat wel een vervangend toestel van Samsung ontving – haar verhaal.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel