Samsung Galaxy S4 Mini dit najaar op de Nederlandse markt

Samsung Galaxy S4 Mini dit najaar op de Nederlandse markt

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt dat dit najaar de nieuwe S4 Mini op de markt komt. De S4 Mini is het kleine broertje van de Galaxy S4, waarvan er inmiddels al ruim 10 miljoen exemplaren zijn verkocht. 

Samsung Galaxy S4 Mini

De komst van de kleine Galaxy S4 was niet helemaal onverwacht. De afgelopen week waren al beelden uitgelekt van de S4 Mini op de site van Samsung zelf. Vandaag heeft Samsung via een persbericht het nieuws officieel kenbaar gemaakt.

De Samsung S4 Mini draait op de meest recente versie van Android (versie 4.2.2), heeft een dualcore processor (1,7GHz), een 8-megapixel-camera aan de achterzijde en een 1,9-megapixel-camera aan de voorzijde. De S4 Mini weegt ongeveer 100 gram en heeft een 4,3 inch-amoled-scherm. De adviesverkoopprijs van de Galaxy S4 Mini is 499 euro.

We zullen de Galaxy S4 Mini voor het eerst op 20 juni zien op het Samsung Premiere 2013 event in Londen. De exacte datum van de release is op dit moment nog niet bekend.

Via: AndroidPlanet

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel