Bizarre Belsimpel Dagen mei 2021: check de beste aanbiedingen

Bizarre Belsimpel Dagen mei 2021: check de beste aanbiedingen

Het is tijd voor een nieuwe editie van de Bizarre Belsimpel Dagen. Daar kun je profiteren van kortingen op smartphones, gadgets, wearables of abonnementen. Android Planet heeft de meest interessante deals voor je op een rij gezet.

Bizarre Belsimpel Dagen mei 2021

Een nieuwe versie van de Bizarre Belsimpel Dagen is van start gegaan. Tot en met woensdag 26 mei koop je bij de Nederlandse webwinkel allerlei producten met fikse korting. Natuurlijk gaat het om smartphones, maar ook accessoires, abonnementen, wearables en andere gadgets.

Belsimpel heeft een groot assortiment van smartphones, maar ook een heleboel andere producten. Zo kun je er terecht voor smartwatches of (draadloze) oordopjes, fitnesstrackers, draadloze opladers of allerlei accessoires.

Heb je een mooi toestel gezien, maar ben je ook toe aan een abonnement? Dan ben je ook aan het juiste adres bij Belsimpel, want ook daar kun je heel wat korting krijgen. Let trouwens wel op: de voorraad van de producten is niet oneindig en dus geldt: op is op. Is een product niet meer op voorraad, dan kun je ‘m later niet meer voor het actietarief aanschaffen.

Smartphone in combinatie met abonnement

Op zoek naar een smartphone met abonnement? De toestellen in het assortiment van de winkel kun je nagenoeg allemaal combineren met een abonnement. Kwestie van de juiste provider, looptijd en bundels kiezen.

Samsung smartphones met abonnement

Andere toestellen met abonnement

Losse smartphone aanbiedingen

Ben je op zoek naar een los toestel? Dan kun je natuurlijk ook bij Belsimpel terecht.

Samsung smartphones

Overige smartphones

Zit jouw perfecte toestel er niet bij? Check dan alle aanbiedingen voor losse smartphones bij Belsimpel via onderstaande button.

Bizarre Belsimpel Dagen

Sim only deals

Al een mooie telefoon in je broekzak, maar wel op zoek naar een fijn sim only-abonnement? Kies jouw favoriete provider en maak de keuze tussen de looptijd: maandelijks opzegbaar, eenjarig of tweejarig abonnement.

Sluit je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen een sim only af, dan ontvang je een voucher van 50 euro voor de webwinkel. Die kun je (later) gebruiken als korting op een nieuwe smartphone.

Accessoires met hoge kortingen

Smartwatches en fitnesstrackers

Draadloze oordopjes

We doen uiteraard ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren op juistheid. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit uiteraard direct aan.