Black Friday: 50% korting op smartphonehoesjes bij iDeal of Sweden (ADV)

Black Friday: 50% korting op smartphonehoesjes bij iDeal of Sweden (ADV)

Black Friday is nu al bij IDEAL OF SWEDEN losgebarsten! Niet alleen je iPhone verdient een prachtig hoesje, ook de case van je AirPods en zelfs je oplaadkabel mogen een trendy look hebben. Bij IDEAL OF SWEDEN vind je dit soort hippe hoesjes en stijlvolle accessoires. En het mooie hiervan is? Tijdens Black Friday krijg je 50 procent korting! Deze deals moet je zeker even bekijken!

Black Friday deals 2021 bij IDEAL OF SWEDEN

Vind je stijl en ontwerp belangrijk? Ook voor je iPhone? Dan vind je in de collectie van IDEAL OF SWEDEN zeker wat van je zoekt. Van trendy telefoonhoesjes en coole AirPods cases tot bijpassende tassen en stijlvolle accessoires.

Er zijn hoesjes en accessoires voor hem en voor haar, die allemaal de trends van de modewereld in het achterhoofd houden. En het mooie van dit alles? Ze hebben allemaal een ‘matching look', en passen perfect bij elkaar.

Black Friday is nu al bij IDEAL OF SWEDEN losgebarsten! Wat kan je verwachten? Wat dacht je van superdeals op hoesjes, portefeuilles, power banks, oplaadkabels en nog veel meer. Ontdek hieronder snel alle deals.

Hoge korting bij IDEAL OF SWEDEN

Bij IDEAL OF SWEDEN krijg je nu flinke kortingen tijdens de Black Friday-periode. Dat houdt in dat je wel 50% korting krijgt op het hele assortiment. Dat is echter niet alles, want bij besteding van meer dan 69 euro krijg je nog 20% extra korting.

Dat komt goed uit, want veel van de producten maken gebruik van het ‘magneetsysteem'. Zo kan je bijvoorbeeld bij een smartphonehoesje ook een bijpassende kaarthouder voor je pasjes nemen. Die klik je dan magnetisch vast aan het hoesje van je iPhone. Zo betaal je voor dit hoesje nu slechts 15 euro.

IDEAL OF SWEDEN hoesjes

Ben je dus voor deze Black Friday op zoek naar een telefoonhoesje met een trendy uitstraling? Check dan zeker even het aanbod van IDEAL OF SWEDEN tijdens deze dagen. De hoesjes zijn hip, uniek en mogen gezien worden. De smartphonecases zijn er in verschillende varianten en voor vrijwel elke iPhone beschikbaar. Van een mooie marmerachtige uitstraling tot prachtige panterprint, of ga je misschien toch liever voor een luxe leren look?

Andere producten: meer dan alleen hoesjes

Bij zo'n hip hoesje, hoort natuurlijk ook een (of meer!) accessoire(s) met matching look. Gelukkig zijn niet alleen de verschillende hoesjes in de aanbieding deze Black Friday. Ook tassen, mondmaskers, paspoorthouders, oplaadkabels en zelfs armbanden doen mee met de actie. Check daarnaast ook de bijpassende waterbottles, handig voor bij fanatieke sporters. Deze zijn nu afgeprijsd van 39,99 voor 20 euro.

Dit zijn de bestsellers van IDEAL OF SWEDEN

De printed case-collectie is een van de bestsellers en bevat een verzameling hoesjes voor je iPhone met opvallend design. Al deze telefoonhoesjes ondersteunen wederom het magneetsysteem, waarmee je verschillende accessoires kan vastmaken.

Houd je van prachtige gouden patronen? Check dan de Golden Twilight Marble. Is art-deco meer jouw ding? Bekijk dan het Golden Jade Marble-hoesje. Neem er dan ook meteen een bijpassende case voor je AirPods bij. Of check de verschillende bundels, voor een complete look.

Complete bundels

Complete bundels zijn er voor hem en voor haar. De bundels bestaan altijd uit een hoesje met een screenprotector. Daarnaast krijg je er een telefoonportemonnee of ringhouder bij, afhankelijk van je keuze.

De portemonnee en ringhouder kan je net als de andere accessoires magnetisch vastklikken aan je telefoon. Uiteraard hebben alle bundels een matching look en passen de verschillende producten perfect bij elkaar.

Zit je bovenop de nieuwste trends? Check dan als eerste de nieuwste binnenkomers. Met deze collectie weet je zeker dat je nieuwste look te pakken hebt. Je vindt hier bijvoorbeeld ook een hoesje voor de oplaadcase van je gloednieuwe AirPods 3.

iDeal of Sweden Black Friday jade

Black Friday-aanbieding: 50% korting

Voor Black Friday krijg je dus 50% korting op het hele assortiment bij IDEAL OF SWEDEN. Bij besteding van 69 euro of meer, krijg je hier nog eens 20% extra korting bij. Een Aterlier Bundle Trio-bundel voor de iPhone 13 kost dan niet 114,97 euro, maar je betaalt dan 34,49 euro. Nieuwsgierig geworden? Check hieronder alle deals!