ChargeCard: usb-kabel in de vorm van een creditcard

ChargeCard: usb-kabel in de vorm van een creditcard

Een kabel om je smartphone mee op te laden: het is enorm handig, maar je neemt het lang niet altijd mee. Daar moet met de ChargeCard, een usb-kabel in de vorm van een creditcard, verandering in komen.

ChargeCard is van originele een Kickstarter-concept. Op de website van Kickstarter kunnen creatievelingen hun projecten plaatsen om geld in te zamelen. De ChargeCard, één van de projecten op de website, was enorm succesvol en dat betekent een doorstart: vanaf heden is de ChargeCard ook via de webshop van het bedrijf te bestellen.

Simpel

iphone4_480_large

De ChargeCard komt in een micro-usb-versie, iPhone 4-versie en een iPhone 5-versie, met elk hun eigen aansluiting. De werking blijft echter hetzelfde: het omhulsel van de kaart fungeert als het gedeelte dat in de smartphone wordt gestopt en aan het midden van de kaart komt een flexibel usb-kabeltje dat je in de computer kunt stoppen. Zo simpel, en toch zo effectief.

Het accessoire heeft een prijskaartje van 25 dollar en wordt gratis wereldwijd verstuurd. De ChargeCard past gemakkelijk in je portemonnee waardoor je altijd een usb-kabel bij hebt om je smartphone te verbinden of op te laden.

De ChargeCard wordt in Californië gefabriceerd. Het versturen naar Nederland duurt ongeveer één tot twee weken en het pakketje past gewoon door de brievenbus.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel