Conceptfoto’s van goedkope iPhone verschenen

Conceptfoto’s van goedkope iPhone verschenen

Het regent de laatste weken gelekte foto's van de nog niet aangekondigde goedkope iPhone. Bij Apple-site MacRumors hadden ze waarschijnlijk genoeg van al die wazige, slecht geschoten afbeeldingen. Hoog tijd voor wat mooiere kiekjes, dachten ze vast.

Een van de geruchten over de goedkope iPhone is dat hij in veel verschillende, vrij felle kleuren gaat verschijnen. Deze behuizing is van plastic en niet van de gebruikelijke mooi afgewerkte metalen. MacRumors baseert zijn keuzes voor de kleuren op de verschillende bumpers die verschenen voor de iPhone 4 en iPhone 4S, al gaan er inmiddels talloze verhalen rond over veel meer verschillende kleuren.

Goedkope iPhone even groot als iPhone 5

De goedkope iPhone zou daarnaast – net als de iPhone 5 – op het scherm ruimte krijgen voor zes rijen met apps. Dit nam de website ook mee in zijn conceptfoto's. Het is nog niet bekend of en wanneer Apple met een goedkopere iPhone gaat komen, al zouden wij ons geld inzetten op dit najaar.

Zie de onderstaande foto's en oordeel zelf. Zou jij willen dat een goedkope iPhone er zo uit gaat zien?

goedkope iphone

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel